16 Σεπτεμβρίου 2019

Παναθηναϊκός: Πιθανό το ενδεχόμενο για παραίτηση Δώνη μετά το «ναυάγιο» απέναντι στον Άρη!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, δεν απέκλεισε την παραίτησή του από τη θέση του.

Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και έχει μόνο ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, γεγονός που έχει φέρει σκέψεις παραίτησης στον προπονητή του Γιώργο Δώνη.
«Ανοιχτό» άφησε το ενδεχόμενο παραίτησης από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης, στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Nova, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη.


Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν τραγικοί για ένα ακόμη φετινό ματς και είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν δεχθεί 7 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, γεγονός που έχει ρίξει στα… τάρταρα την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Δώνη
«Η εικόνα τα λέει όλα, δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Κρατάω όμως την ψυχραιμία μου μέχρι να μιλήσω στα αποδυτήρια στους παίκτες και να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά για να απαντήσει στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση: «Όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, υπάρχει στη σκέψη μου ακόμη και η παραίτηση, θέλω όμως να μιλήσω πρώτα στους παίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: