4 Δεκεμβρίου 2020

Είχαν πυρηνικά σε αρχαία Σαντορίνη και Κρήτη, σύμφωνα με παράξενες ενδείξεις

 ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΟΥΝ!


Σημείωση του συντάκτη: Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 33% των ανθρώπων στη χώρα μας πάσχουν από μυκητιασικές ασθένειες των ποδιών και των νυχιών. Προκαλείται από διάφορους παράγοντες, από το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα έως τα ανάρμοστα παπούτσια.

Σήμερα, ο Ειδικός ειδικός του δερματολογικού κέντρου Alex Crocker μας λέει πώς επιτρέπουν τα σύγχρονα ιατρικά επιτεύγματα σε ένα μήνα και στο σπίτι, για να απαλλαγούμε από μια τόσο επικίνδυνη και δυσάρεστη ασθένεια όπως το μύκητα των ποδιών και των νυχιών.

Αλέξης Παναγόπουλος



Ειδικός του δερματολογικού κέντρου
Ιατρική πρακτική: 27 χρόνια.

Καλησπέρα, Δρ. Παναγόπουλε! Θα ξεκινήσω με το κύριο ερώτημα, είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα κατέχει την ηγετική θέση όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που έχουν μολυνθεί από μύκητες στα νύχια των ποδιών;

- Πράγματι. Η Ελλάδα διατηρεί την ηγετική θέση όσον αφορά τη μόλυνση από μύκητες. Αυτό οφείλεται στην κακή περιβαλλοντική κατάσταση, την κακή υγιεινή στους δημόσιους χώρους, την αδράνεια της κυβέρνησης και την αδιαφορία για τους ανθρώπους.

Δρ. Παναγόπουλε, πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η μόλυνση στα πόδια και τα νύχια;

- Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το πόδι και ο μύκητας των νυχιών είναι απλά ένα αισθητικό ζήτημα, όχι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Αλλά συμβαίνει αυτό; Ας δούμε!

Ο μύκητας των ποδιών και των νυχιών ή σε ιατρικούς όρους - ονυχομυκητίαση, είναι μάλλον επιθετικός στα προχωρημένα στάδια της νόσου. Η παραμελημένη ονυχομυκητίαση μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση, να χαλαρώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να οδηγήσει σε επιδείνωση χρόνιων παθήσεων. Έτσι, εάν έχετε οποιεσδήποτε χρόνιες ασθένειες, ο μύκητας θα αυξήσει την πιθανότητα επιδείνωσης αρκετές φορές!

Αυτό σημαίνει ότι ένα απλό πρόβλημα των ποδιών και των νυχιών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή! Σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι:

Πρώτον, ο μύκητας δεν αποτελεί πρόβλημα "που επηρεάζει μόνο τα πόδια και τα νύχια", αυτό είναι πραγματικό παρασιτική μόλυνση του σώματος. Το όλο πρόβλημα των μυκήτων που επηρεάζει τα πόδια και τα νύχια προκαλείται από παράσιτα που έχουν επιλέξει το σώμα σας ως ξενιστή. Και δεύτερον, αν ο μύκητας δεν φέρει θανάσιμη απειλή, λειτουργεί ως καταλύτης για όλες τις παθολογικές σας συνθήκες.

Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε χρόνια προβλήματα με το στομάχι ή το συκώτι, η παρουσία του μύκητα, που πλήττει το αυτοάνοσο σύστημα του σώματος, αυξάνει αυτόματα την πιθανότητα ότι όλες αυτές οι ασθένειες θα περάσουν από το χρόνιο στάδιο σε οξύ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΜΥΚΗΤΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ;

Σε άτομα άνω των 30 ετών, μια μυκητιασική λοίμωξη αποτελεί κύρια αιτία συχνών κρυολογημάτων, άσθματος, διαταραχών των εσωτερικών οργάνων. Σε αυτή την ηλικία, η λοίμωξη του νυχιών μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα που εξαπλώνεται σε όλη τη γνάθο. Ως εκ τούτου, η θεραπεία του μύκητα δεν πρέπει να αναβληθεί. Το προχωρημένο στάδιο της νόσου οδηγεί σε δυστροφική μορφή ονυχομυκητίασης, η οποία προκαλεί απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

Και τώρα το πιο σημαντικό ...

Ο μύκητας παράγει τοξικά προϊόντα όπως η ξανθομεγκίνη, η πενικιλίνη, η βιομελλίνη και άλλες ουσίες που μοιάζουν με αντιβιοτικά. Μόλις βρεθούν στο σώμα, αυτές οι τοξίνες προκαλούν σοβαρές σωματικές ασθένειες. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στις εικόνες (κατάλληλες για άτομα 18+)


Εξάνθημα από φάρμακα που επηρεάζει το σώμα και τα χέρια

 


Σύνδρομο SJS (τοξική επιδερμική νεκρόλυση, θανατηφόρα στο 80% των περιπτώσεων)

προβολή

Εάν δεν ληφθούν μέτρα στα πρώτα στάδια της μόλυνσης, ο μύκητας που γεννά το αίμα θα εξαπλωθεί στα εσωτερικά όργανα και στο πλαίσιο του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, θα προκαλέσει την ανάπτυξη μολυσματικών επιπλοκών: τοξικές αλλεργικές βλάβες στην καρδιά, στα κοιλιακά όργανα και τα νεφρά.

Ελλείψει έγκαιρης βοήθειας, η πιθανότητα θανάτου μπορεί να φθάσει το 95%.

Αν δεν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τον μύκητα σε πρώιμο στάδιο, σε λίγα χρόνια, θα καταστρέψει πλήρως τη δομή της πλάκας των νυχιών των ποδιών και θα οδηγήσει στην απώλεια τους.


Η επίδραση του μη επεξεργασμένου μύκητα στην πλάκα του νυχιού του μεγάλου ποδιού


προβολή

Σε μερικούς ασθενείς, είναι μόνο ένα πρώιμο στάδιο της πάθησης, όταν ο μύκητας μπορεί εύκολα να καταστραφεί, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, ο μύκητας είναι ισχυρός και αναπτυγμένος κι έτσι η θεραπεία θα πάρει κάποιο χρόνο. Το πρόβλημα οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι δεν αναζητούν αμέσως ιατρική βοήθεια. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο μύκητας τους θα εξαφανιστεί μαγικά και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, τα παράσιτα δεν θα εξαφανιστούν από μόνα τους. Και αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, ο μύκητας θα εξαπλωθεί περισσότερο, καλύπτοντας ολόκληρο το πόδι και τα νύχια.

Κάποιοι θα πουν, ότι για να αφαιρέσουν το μύκητα των νυχιών, πρέπει να κάνουν τα εξής: ξεπλύνετε το νύχι σε ξίδι 2% και τρίψτε σε μια μικρή ποσότητα υπεροξειδίου του υδρογόνου. Δεν έχει κανένα νόημα. Αυτή η διαδικασία θα το κάνει μόνο χειρότερο επειδή δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον που είναι ευνοϊκό για την εξάπλωση της μυκητιασικής λοίμωξης βαθιά μέσα στο σώμα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα ακόλουθα ...

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ!


Επιλογή 1 - Συστηματικά φάρμακα

Επιτρέψτε μου να σας πω την αλήθεια για τα φάρμακα που συνταγογραφούνται από τους γιατρούς, που σας κοστίζουν πάμπολλα χρήματα, αλλά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Κρύβουν μόνο τα συμπτώματα ή τα βάζουν προσωρινά σε "καταστολή". Αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η ασθένεια συνεχίζει! Πιθανές παρενέργειες: ερεθισμός του δέρματος, εφίδρωση, αλλεργίες.

Επιλογή 2 - Σταγόνες και βερνίκια νυχιών

Αυτά τα φάρμακα συνήθως προκαλούν τρομερές αλλεργίες. Αυτό είναι κατανοητό, επειδή η τοξική δηλητηρίαση του οργανισμού αρχίζει αμέσως μετά την εφαρμογή αντιμυκητιασικού παράγοντα στο δέρμα. Ο βαθμός αντίδρασης μπορεί να ποικίλει.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΥΚΗΤΑ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ;

Για να θεραπεύσουμε την πάθηση των μυκήτων, πρέπει να σκοτώσουμε τα σπόρια και να σταματήσουμε την εξάπλωση του μύκητα σε όλο το σώμα. Μέχρι πρόσφατα, τέτοια φάρμακα δεν υπήρχαν. Οποιαδήποτε αντιμυκητιακή θεραπεία προσέφερε μόνο ένα προσωρινό αισθητικό αποτέλεσμα. Μόλις το 2017, το ινστιτούτο μας ανέπτυξε ένα φάρμακο, το οποίο σκοτώνει τα σπόρια των μυκήτων, διακόπτοντας έτσι τη διαδικασία πολλαπλασιασμού. Το φάρμακο ονομάζεται "Fresh Fingers". Είναι ένα σπρέι με αντιμυκητιασικές ιδιότητες που περιέχει εκχύλισμα κλιμπαζόλης. Το σπρέι εισχωρεί βαθιά μέσα στο δέρμα ή στο νύχι και σκοτώνει τον μύκητα.

Το φάρμακο χρειάστηκε περίπου 10.000 ώρες έρευνας και περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξή του. Η Ένωση έχει διαθέσει κεφάλαια ειδικά για την ερευνητική δραστηριότητα για την εξεύρεση μιας αποτελεσματικής αντιμυκητιασικής φόρμουλας. Πριν από την καθιέρωση της τελικής φόρμουλας, οι επιστήμονες εξέτασαν ολόκληρο το εύρος επιλογών, για να βρουν τις απαραίτητες φαρμακευτικές ιδιότητες.

1. Η αποτελεσματικότητα του Fresh Fingers υπολογίστηκε σύμφωνα με μια κοινή μέθοδο (αριθμός ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με επιτυχία έναντι στον συνολικό αριθμό συμμετεχόντων, δηλαδή 100 εθελοντές) και έδειξε:

- Εξάλειψη του μύκητα των νυχιών του ποδιού - 99,3%
- Εξάλειψη του μύκητα των ποδιών - 99,7%.
- Καθαρό δέρμα ποδιών - 95%.
- Εξάλειψη της δυσοσμίας από τα πόδια και τα νύχια - 100%.
- Εξάλειψη της εφίδρωσης των ποδιών - 90%.
Η διατύπωση "επιτυχής θεραπεία" στην περίπτωση αυτή αναφέρεται στην απομάκρυνση του μύκητα και των σχετικών ασθενειών, καθώς και στην απουσία υποτροπής εντός ενός έτους.

2. Δεν έχουν εντοπιστεί ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργικών αντιδράσεων.

3. Το Fresh Fingers έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία φόρμουλα για τον μύκητα των νυχιών και των ποδιών.

Εκτός από την Ελλάδα, το φάρμακο έχει κερδίσει πιστοποίηση και σε άλλες ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες. Οι κλινικές δοκιμές έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως. Οι Γάλλοι έλαβαν ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό ανάκτησης. Σήμερα η φόρμουλα δοκιμάζεται στην Κίνα, την Ιαπωνία και το Βιετνάμ. Οι ασιατικές χώρες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το σπρέι. Σύμφωνα με τις δοκιμές, αυτό το φάρμακο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Νομίζω ότι οι αναγνώστες μας θα ενδιαφέρονται να μάθουν από πού να αγοράσουν το Fresh Fingers. Ακούσαμε επίσης ότι μπορείτε να το αποκτήσετε με ΕΚΠΤΩΣΗ, σωστά;

Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων, καταφέραμε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα με τίτλο "Χωρίς Μύκητες". Το φάρμακο είναι πράγματι διαθέσιμο με έκπτωση δεδομένου ότι δεν έχουμε στόχο να κερδίσουμε, αλλά θέλουμε να δώσουμε σε κάθε άτομο, ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση, την ευκαιρία να απαλλαγεί από τους μύκητες και να ζήσει μια υγιή και ενεργή ζωή! Ο στόχος του προγράμματος: να βοηθήσει τους ανθρώπους να απελευθερώσουν τα πόδια τους και τα νύχια τους από την ομηρία των μυκήτων, οι οποίοι όχι μόνο εμποδίζουν τους ανθρώπους να ζουν μια κανονική ζωή, αλλά και τη θέτουν σε κίνδυνο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτό το έργο στη χώρα μας! Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει πραγματοποιήσει παρόμοια πρωτοβουλία!

Δρ. Παναγόπουλε, θα θέλατε να προσθέσετε κάτι πριν τελειώσουμε τη συνομιλία μας;

Το μόνο άλλο πράγμα που θα ήθελα να πω: ο μύκητας των ποδιών και των νυχιών δεν είναι μόνο ένα αισθητικό ζήτημα, αλλά πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ασθένεια που μπορεί να οδηγήσει σε θλιβερές συνέπειες. Γι' αυτό είναι καλύτερο να το φροντίσετε πριν να είναι πολύ αργά.

Σημαντικό! Κάποια γεγονότα επισημαίνουν ότι η καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή του χρόνου για να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Λόγω των μέτριων θερμοκρασιών, το αποτέλεσμα του παρασκευάσματος αυξάνεται. Οι διαδικασίες επούλωσης πραγματοποιούνται κατά 47% γρηγορότερα από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: