25 Ιουνίου 2022

Date: Σάβ 25 Ιουν 2022 στις 5:48 μ.μ. Subject: ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΟΥΡΙ ΒΟΛΥΝΚΙΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ...

Τι είδους μέλλον μας ετοιμάζουν οι φιλελεύθεροι [της Ρωσίας];
Το βασικό δόγμα της φιλελεύθερης αντίληψης είναι η πίστη στη φιλία και τη συνεργασία με την ΕΕ και τις ΗΠΑ.
Το σχέδιο, σε γενικές γραμμές, είναι αρκετά απλό - να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις που οι χώρες αυτές θέτουν για τη Ρωσία, να αφήσουμε τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές επιχειρήσεις να εισέλθουν στη ρωσική αγορά όσο το δυνατόν περισσότερο και, το σημαντικότερο, να απαλλαγούμε από τη σοβιετική κληρονομιά όσο το δυνατόν περισσότερο.
Και τότε, όπως και πριν, η Ρωσία θα απολαύσει την πολυαναμενόμενη περίοδο καθολικής κοινωνικής ευτυχίας και ευημερίας.
Η φιλελεύθερη κοινή γνώμη πιστεύει ειλικρινά ότι η Ευρώπη μας εύχεται το καλύτερο.
Είναι όντως έτσι;


Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά ...
Πρώτα απ' όλα, τι είναι η καταπολέμηση της σοβιετικής κληρονομιάς;
Για έναν φυσιολογικό άνθρωπο, είναι ουσιαστικά η κατάργηση των ιδεολογικών καταλοίπων, η μετάβαση στην οικονομία της αγοράς και η απόρριψη του διοικητικού τρόπου διαχείρισης.
Η ιδεολογία έχει καταργηθεί.
Στην πραγματικότητα υπάρχει μια αγορά.
Η διοικητική πίεση είναι σίγουρα παρούσα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι η ίδια με την ΕΣΣΔ, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονταν αποκλειστικά σε κομματικό επίπεδο.
Φαίνεται ότι θα μπορούσαμε απλώς να συνεχίσουμε εποικοδομητικά να βελτιώνουμε την υπάρχουσα υποδομή.
Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα με τους φιλελεύθερους.
Το κύριο σύνθημα των φιλελευθέρων είναι η πλήρης, ολοκληρωτική καταστροφή όλων όσων μπορεί να θυμίζουν το σοβιετικό παρελθόν.
Υπό αυτή την έννοια, οι φιλελεύθεροι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους Μπολσεβίκους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το ίδιο σχέδιο για να καταστρέψουν οτιδήποτε τους θύμιζε την αυτοκρατορική Ρωσία, πιστεύοντας ειλικρινά ότι με την καταστροφή ήταν δυνατόν να χτίσουν κάτι.
Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν έχτισαν τίποτα και δεν πέτυχαν τίποτα απολύτως.
Έχτισαν και πέτυχαν, αλλά με ποιο κόστος;
Η δημογραφική ζημιά που προκάλεσαν οι Μπολσεβίκοι στη Ρωσία ως αποτέλεσμα ενός τέτοιου κοινωνικού πειράματος είναι τερατώδης.
Και η Ρωσία δεν θα ανακάμψει σύντομα από τις απώλειες που υπέστη.
Τι θέλουν οι φιλελεύθεροι μας;
Θέλουν μια επανάληψη του ίδιου κοινωνικού πειράματος.
Να γκρεμίσουν τα πάντα, να καταστρέψουν τα πάντα και να αρχίσουν να χτίζουν πάνω στα ερείπια κάποιο νέο κοινωνικό μοντέλο με τη βοήθεια και κατ' εντολή των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πέρα από το γεγονός ότι η εκτέλεση αυτού του τρελού, μηδενιστικού σχεδίου θα απαιτούσε από τη Ρωσία να ξαναπεράσει τη φρίκη ενός εμφυλίου, αδελφοκτόνου πολέμου, η ίδια η κοινωνική τάξη που σχεδιάζουν να χτίσουν σε μια μηδενισμένη, αιμορραγούμενη Ρωσία είναι από μόνη της μη ελκυστική.
Ένας εμφύλιος πόλεμος έχει στην πραγματικότητα ήδη εξαπολυθεί, διότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στο κράτος της Ουκρανίας δεν είναι ένας πόλεμος μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών, αλλά ένας πόλεμος μεταξύ Ρώσων και Ρώσων.
Πρόκειται ακριβώς για τον ίδιο πόλεμο του Βορρά και του Νότου της Ρωσίας, ο οποίος είχε ήδη φουντώσει στις αρχές του περασμένου αιώνα.
Αυτός ο πόλεμος διεξάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ με την ενεργό συμμετοχή Ρώσων και Ουκρανών φιλελεύθερων.
Για να δούμε τώρα, για χάρη ποιου παραδείσιου κράτους αυτοί οι άνθρωποι αν και καταστρέφουν τα πάντα και τους πάντες;
Αυτά τα σχέδια φαίνονται πολύ καλά στο παράδειγμα της σύγχρονης μετασοβιετικής Μολδαβίας.
Δεν ξέρω πώς αυτή τη στιγμή, αλλά πιο πρόσφατα η Μολδαβία είχε το καθεστώς της φτωχότερης χώρας στην Ευρώπη. Και βρισκόταν συνεχώς σε ανταγωνισμό με την Αλβανία για το δικαίωμα να έχει αυτόν τον υψηλό τίτλο.
Δεν νομίζω ότι τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει κάπως καρδιακά. Λοιπόν, ίσως η Ουκρανία να έχει ενταχθεί στα δύο αμφισβητούμενα μέρη.
Κατά τη σοβιετική περίοδο, η Μολδαβία ήταν ένας πραγματικός παράδεισος. Εδώ έχετε έναν υπέροχο αγροτικό τομέα, ο οποίος είχε μια εγγυημένη αγορά - μια χώρα με πληθυσμό 270 εκατομμυρίων, και μια ανεπτυγμένη βιομηχανία - από την παραγωγή τρακτέρ και ψυγείων, μέχρι μικροτσίπ και τηλεοράσεις.
Τώρα όλα αυτά έχουν χαθεί. Μπορεί κανείς να βρει το διάσημο μολδαβικό κρασί στην Ευρώπη, αλλά σε γελοίες ποσότητες- η κατάσταση είναι η ίδια με τα φρούτα και τα λαχανικά.
Έτσι, αποφάσισαν να σκοτώσουν τη χώρα. Και οι αρχές είναι ευτυχείς γι' αυτό. Το μόνο πλεονέκτημα όλων αυτών για τη Μολδαβία είναι η απουσία βιομηχανίας, επειδή για την ένταξη στην ΕΕ πρέπει να καταστραφεί. Αυτό το σημείο έχει ήδη εκπληρωθεί. Νωρίτερα.
Τι έχει απομείνει; Σωστά - η ρωσοφοβία.
Η ρωσοφοβία είναι το επίσημο ιδεολογικό δόγμα της Μολδαβίας, όπως ακριβώς ο μαρξισμός ήταν επίσημο δόγμα στην ΕΣΣΔ.
Και - τώρα πρόκειται να ισχυροποιηθεί, στο επίπεδο ενός πραγματικού τέλματος. Η πρόταση να ενταχθεί στις αντιρωσικές κυρώσεις είναι κάτι, δεδομένης της σημερινής φτώχειας της Μολδαβίας, των χρεών για το φυσικό αέριο και του πληθυσμού που λιώνει. Οι αρχές της Μολδαβίας θα προσφέρουν κακές υπηρεσίες στη χώρα τους κάτω από ηχηρά συνθήματα για την ευρωπαϊκή ενότητα.
Επιπλέον...
Η Μολδαβία μπορεί είτε να εξαφανιστεί εντελώς ως κυρίαρχο κράτος, είτε να υποστεί περαιτέρω εδαφική αποσύνθεση.
Η Γκαγκαουζία μπορεί απλά να αποσπαστεί από τη Μολδαβία, όπως αποσπάστηκε η Υπερδνειστερία στην εποχή της. Η Μολδαβία είναι ήδη μια πολύ μικρή χώρα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα μετατραπεί σε Σαν Μαρίνο, μόνο που θα είναι απολύτως φτωχή. Και είναι η πραγματική πρόσκληση για την απορρόφησή της από τη Ρουμανία. Και η χώρα Μολδαβία θα παραμείνει μόνο στα βιβλία της ιστορίας.
Είναι εύκολο να δει κανείς τι ευτυχές μέλλον μας ετοιμάζουν στην πραγματικότητα οι φιλελεύθεροι νεομπολσεβίκοι.
Το χρειαζόμαστε;

 

Καμία από τις χώρες που προσχώρησαν πρόσφατα στην ΕΕ δεν έχει γίνει ευημερούσα.
Κοιτάξτε την Ελλάδα, τι έχει γίνει;
Κοιτάξτε τη Βουλγαρία...
Κοιτάξτε τις χώρες της Βαλτικής...
Τι συμβαίνει στην Πολωνία;

 

ΓΙΟΥΡΙ ΒΟΛΥΝΚΙΝ

ΜΟΣΧΑ 

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100041573837768 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: