21 Ιουνίου 2017

Πύργος: Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι ληστές!

Μεσσηνία: Συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι ληστές
Αναζητούνται άλλοι δύο κακοποιοί
Ακριβώς ένα χρόνο μετά την εισβολή τους στο σπίτι δύο ηλικιωμένων στην κοινότητα Ανήλιο της Ζαχάρως, που είχε ως αποτέλεσμα τα θύματα να καταλήξουν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, δυο από τους συνολικά τέσσερις Βούλγαρους ληστές συνελήφθησαν στη Μεσσηνία.
Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 32 χρόνων αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας, καθώς σε βάρος τους και σε βάρος ενός 27χρονου ομοεθνούς τους και ενός άγνωστου ακόμη συνεργού τους που αναζητούνται, είχε...
σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βαθμό κακουργήματος. Οι άνδρες της Ασφαλείας Πύργου τους εντόπισαν στους Γαργαλιάνους και τους φόρεσαν χειροπέδες με τη βοήθεια συναδέλφων τους του τοπικού τμήματος.
Οι τέσσερις δράστες είχαν εισβάλει στις 22 Ιουνίου του 2016 στο σπίτι των ηλικιωμένων και τους είχαν χτυπήσει χωρίς έλεος ζητώντας τους χρήματα. Τελικά, είχαν αρπάξει όλα κι όλα 205 ευρώ και είχαν διαφύγει αφήνοντας τα θύματά τους με χαμένες τις αισθήσεις τους. Οι δυο Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους συνεχίζονται.
Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: