26 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλο σοκ στα Χανιά: Ξύπνησε και βρήκε νεκρό τον άντρα και το παιδί της – Το σημείωμα που δείχνει αυτοκτονία – «Δεν άντεχα άλλο» !!!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την οικογενειακή τραγωδία στο Βατόλακκο Χανίων καθώς όσο περνούν οι ώρες οι αστυνομικές Αρχές αρχίζουν να σχηματίζουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για διπλή αυτοκτονία ωστόσο όπως αναφέρουν νεότερες, δεν αποκλείεται ο 89χρονος πατέρας να πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς ήταν κατάκοιτος και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ο γιος του.

Αυτό τουλάχιστον είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν τώρα οι Αρχές, χωρίς να αποκλείουν και εκείνο της διπλής αυτοκτονίας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν από την ιατροδικαστική έκθεση που θα συντάξει ο ιατροδικαστής.
Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί από τη μητέρα της οικογένειας και κοντά τους βρέθηκαν άδεια μπουκαλάκια από χάπια.
Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν σε ξεχωριστά δωμάτια ενώ δίπλα από το άψυχο σώμα του 65χρονου γιου βρέθηκε ένα σημείωμα με το οποίο ζητάει συγγνώμη για την πράξη του γράφοντας μεταξύ άλλων «δεν άντεχα άλλο, συγγνώμη».

Οι εικόνες στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας στα Χανιά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφθασαν στον τόπο της τραγωδίας, αντίκρυσαν πρώτα τον 89χρονο πατέρα νεκρό και σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, τον 64χρόνο γιο του.
Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία και η σήμανση, ιατροδικαστής ενώ τελικά δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: