8 Φεβρουαρίου 2018

Ξηλώνει τους Καραμανλικούς ο Κυριάκος, μεταγραφή-έκπληξη στη ΝΔ! Ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάνει ηχηρή μεταγραφή από τον Σύριζα!!!

Ξηλώνει τους Καραμανλικούς ο Κυριάκος μετά το άγριο άδειασμα και το “στήσιμο” που έκαναν στον Δημήτρη Αβραμόπουλο χρησιμοποιώντας ΚΥΠατζίδικες μεθόδους.Mιλάμε για εκτέλεση εν ψυχρώ του Δημήτρη Αβραμόπουλου την στιγμή που αθωώνουν προκλητικά τον Κώστα Καραμανλή, τον οξυδερκή, τον ταβερνοκυνηγό.

Από την Iόλη Πιερίδη

Ο μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» κάνοντας και πολιτικό σχόλιο σημειώνει:

-Η Νοβάρτις την περίοδο 2008-2009 είχε εμβόλια για το H1N1 τα οποία παραγγέλθηκαν από το υπουργείο Υγείας  μετά την αναβάθμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ του κινδύνου της πανδημίας στην μέγιστη βαθμίδα πέντε. Με τον ανωτέρο τρόπο ο τότε υπουργός Υγείας Αβραμόπουλος παρέσυρε (!!!!!!!) τον τότε πρωθυπουργό (Κ. Καραμανλή) ο οποίος τελούσε εν αγνοία να εξαγγείλει ότι η Ελλάδα έπρεπε να παραγγείλει πανδημικά εμβόλια για το σύνολο του πληθυσμού της.

Tελικά όλοι σχεδόν οι υπουργοί του παρέσυραν αυτή την αθώα παιδούλα στον δρόμο του κακού και της αμαρτίας: O Σουφλιάς, ο Αλογοσκούφης, ο Παυλόπουλος, ο Ζαχόπουλος, η Κοκκινοσκουφίτσα…

Εκείνος ήτο απλά παρατηρητής…Είδε και αποείδε ο Κυριάκος και ανέθεσε στον άνθρωπο των ειδικών αποστολών Τάκη Θεοδωρικάκο την διεύρυνση της ΝΔ από αριστερά.

Το απόγευμα της Πέμπτης, γύρω στις 17.30, ο Τάκης ανέλαβε δράση στο ξενοδοχείο Sofitel του Αεροδρομίου των Σπάτων. Εδώ ο Θεοδωρικάκος θα συναντούσε τον ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο ο οποίος εξελέγη με τον Σύριζα.

Ο Κώστας είναι από τα φωτεινά μυαλά του Σύριζα και γι΄αυτό μπούχτισε νωρίς και άρχισε να τα χώνει στην ηγεσία του κόμματος.

Ο Θεοδωρικάκος λοιπόν έχοντας συνειδητοποιήσει ότι οι καραμανλικοί είναι ξοφλημένοι κάνει άνοιγμα προς τα αριστερά και φέρνει στην ΝΔ (δεν γνωρίζουμε σε ποια θέση θα παίξει) τον Χρυσόγονο.

Κι όλα αυτά την ώρα που το μακελειό για την Novartis βρίσκεται σε εξέλιξη…


Δεν υπάρχουν σχόλια: