18 Μαΐου 2018

Πάτρα: Η καθηγήτρια ανάβει φωτιές με τις κινήσεις της – Η εκρηκτική σχέση με τους μαθητές της!!!

93157.jpg
Θέμα συζήτησης στην Πάτρα οι καταγγελίες για την καθηγήτρια. Όπως λένε οι μαθητές της, το ποτήρι της υπομονής τους ξεχείλισε…

Φοιτητές στην Πάτρα «βράζουν» με καθηγήτριά τους και μιλούν για χουντικές πρακτικές και καψόνια, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου. 
Οι φοιτητές κάνουν λόγο «για αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και απόλυτες συμπεριφορές, αναφορικά με τον τρόπο και τις μεθόδους διδασκαλίας» της καθηγήτριας.

Ειδικότερα η Πανεπιστημιακός, εγκαλείται από τους φοιτητές, πως ακύρωσε χωρίς να δώσει εξηγήσεις εργασία που τους είχε ανατεθεί πριν δυο μήνες και η πλειοψηφία των φοιτητών είχε ετοιμάσει, για τη σύνταξη ερωτηματολόγιων για τα social media. Της πρωτοφανούς ακαδημαΐκής διαδικασίας, όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές, ακολούθησαν «απειλές» για απουσίες.

Συγκεκριμένα η Καθηγήτρια φέρεται να τους ενημέρωσε δια μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πως δεν μπορούν να έχουν παραπάνω από μια απουσία στο μάθημα της. Σε διαφορετική περίπτωση όπως φέρεται να τους είπε θα αναγκαστούν να δώσουν εξετάσεις και η εργασία θα μετρήσει κατά 50%, όσον αφορά την βαθμολογία στο μάθημα της.

«Φεύγω και παίρνετε όλοι απουσία»

Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα η Πανεπιστημιακός, όπως καταγγέλλεται για ακόμα μια φορά επέδειξε αδικαιολόγητη συμπεριφορά. Την ώρα που βρισκόταν στο αμφιθέατρο φέρεται να αποχώρησε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις λέγοντας στους φοιτητές «παίρνετε όλοι απουσία»!
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση κάποιων φοιτητών, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, μη αντέχοντας όπως υποστηρίζουν τον εμπαιγμό της εν λόγω Καθηγήτριας. Λίγες ημέρες αργότερα οι φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα, καθώς μέσω ενός ακόμα e-mail, η Πανεπιστημιακός φέρεται να τους ενημέρωνε πως η εργασία ακυρώνεται και η εξέταση τους θα βασιστεί αποκλειστικά και μόνο από το γραπτό τους. Αιτιολογικό της απόφασης, ήταν η συμπεριφορά που επέδειξαν σε βάρος της.

Ένα ακόμα μελανό σημείο στη «προβληματική» σχέση φοιτητών – καθηγήτριας είναι όπως υποστηρίζουν οι πρώτοι, το γεγονός πως η Πανεπιστημιακός, έχει προγραμματίσει τις ώρες συνάντησης που μπορεί να έχουν μαζί της, τις ίδιες ώρες που έχει μάθημα, κατά συνέπεια κανείς δεν μπορεί να κλείσει ραντεβού μαζί της.

Για την ώρα η καθηγήτρια δεν έχει τοποθετηθεί, με το θέμα να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις με το πέρασμα των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: