30 Ιουνίου 2021

Ποίος θα μας προφυλάξει από τις ομοβροντίες εγκλημάτων;;


Ευρισκόμεθα σε δεινόν καταιγισμών παρανόμων και εγκληματικών πράξεων σε βάρος μας και κρατική προστασία επαρκής δεν υπάρχει. Σε πολλές περιπτώσεις ούτε στοιχειώδης! Και ως εκ τούτου είμεθα έρμεα των ειδεχθών εγκληματιών παντός κακοποιού εντοπίου και εισαγομένου! Όλοι  έπρεπε εντός της οικίας μας να είμεθα ασφαλείς. Και αυτό διότι έτσι επιτάσσει το Σύνταγμα το οποίον στο ΄Αρθρον 9 αναφέρει. « 1.Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο. Η  ιδιοκτησία και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. 2. Οι παραβάτες της προηγουμένης διάταξης τιμωρούνται για παραβίαση του οικιακού ασύλου και για κατάχρηση εξουσίας  και υποχρεούνται σε πλήρη αποζημίωση του παθόντος όπως νόμος ορίζει».

Η βασική αυτή διάταξη δεν έχει εφαρμογήν  γιατί δεν υπάρχει η επαρκής ασφάλεια ούτε στις πόλεις ούτε στα χωριά. Κι έτσι  οι Έλληνες δεινοπαθούν καθημερινώς. Κακοποιά στοιχεία εισέρχονται στα σπίτια γρονθοκοπούν αγρίως τους ενοίκους, τους καταφέρουν κτυπήματα στο κεφάλι ή σε άλλα σημεία του σώματος με λοστάρια ή σιδηρογροθιές,  τους φιμώνουν, βιάζουν γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας,  τους δένουν χειροπόδαρα τους ληστεύουν και συχνά τους σκοτώνουν!!!  Είναι δε τόσον πυκνά τα εγκλήματα και οι ληστείες στα σπίτια ώστε η απόγνωση είναι στο έπακρον.

Εκτός αυτών υπάρχουν συχνές ποινικές πράξεις παιδεραστίας πρωτοφανούς εκτάσεως, πράξεις βιασμού σε χώρους εργασίας σε άρρενες και θήλεις, με ατιμωρησίαν δραστών ένεκα σιωπής των θυμάτων, βιασμοί εγκυμονουσών γυναικών στο κέντρον της πρωτευούσης!!!! καθημερινές ληστείες  σε καταστήματα γειτονιάς και περίπτερα, βενζινοπωλεία παντού!!!!!

Οι αναρίθμητες καθημερινώς όμοιες και χειρότερες ποινικές πράξεις δεν προλαμβάνονται εγκαίρως και επιτυχώς. Δεν υπάρχει η δέουσα αστυνομική δύναμη στους δρόμους, αλλά δεν υπάρχει και ο φόβος του Νόμου!! Η Πολιτεία δεν φρόντισε ποτέ να έχει  υπεράριθμους αστυνομικούς

.Εσχάτως έκαμε την παρουσίαν του και το φρικτόν εκδικητικόν μέσον με καυστικόν υγρόν! Μετά την μαρτυτρικήν περίπτωση της δεσποινίδος στην Καλλιθέαν με το υπέρλαμπρον  πρόσωπον και το άριστον σώμα τώρα, έγινε και το πάνυ απίθανον και φρικτόν.  Καθαιρεθείς κληρικός επετέθη κατά του Συνοδικού Δικαστηρίου με βιτριόλι, τραυμάτισε επτά Μητροπολίτες και τρεις λαϊκούς! Επέφερε δε σωματικές βλάβες δεινές.

Το πρωτοφανές και ασύληπτον αυτό έγκλημα γεννά το αμείλικτον  ερώτημα στο κράτος το υπεύθυνον για την ασφάλειάν μας. Που να στεκόμεθα και που να εργαζόμεθα του λοιπού;; Η Ελλάδα είναι  πυρφόρος γή. Ποίος θα την καταστήσει βατήν και ευτυχή όπως ήτο χιλιάδες χρόνια πριν;;;  Χαρακτηριστικότερον  και το παράδειγμα. Ευρισκόμεθα ανυπόδυτοι σε λειμώνα έμπλον ακανθών πάσης μορφής και αγριότητος. Ποίος θα αφαιρέσει τα αγκάθια για να γίνει βατός ο αγρός;;;

Πάτρα 25/6/2021

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: