29 Μαρτίου 2023

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, της ΓΗΣ του ΠΟΝΤΟΥ !

Με την ευκαιρία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ,

της ΗΜΕΡΑΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023, ώρα 17.00 – Συναυλία-Παράσταση

202η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΗΡΩΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΠΟΧΗ !

«Ο Απρίλης με τον Έρωτα χορεύουν και γελούνε,
Κι όσ' άνθια βγαίνουν και καρποί τόσ' άρματα σε κλειούνε.

Μάγεμα η φύσις κι όνειρο στην ομορφιά και χάρη,
Η μαύρη πέτρα ολόχρυση και το ξερό χορτάρι·
Με χίλιες βρύσες χύνεται, με χίλιες γλώσσες κραίνει·
 Όποιος πεθάνει σήμερα χίλιες φορές πεθαίνει.»

Διονύσιος Σολωμός, «Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι»

 

Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,

σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι ποὺ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.

Ἀπ’ τὰ κόκαλα βγαλμένη τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,

καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,

χαῖρε, ὦ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

 

Διονύσιος Σολωμός,«Ύμνος εις την Ελευθερία»!

Την εορταστική μας εκδήλωση-συναυλία δύνασθε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο youtube κανάλι του Κ.Ε.Π., στον εξής σύνδεσμο https://youtu.be/RD33ynS3pXw

καθώς και στον κάτωθι σύνδεσμο στο εδάφιο «αρχείο βιντεοσκοπημένων εκδηλώσεων Κ.Ε.Π.»: http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/25032023_eortastiki_ekdilosi_gia_tin_ethniki_paliggenesia.html

Μόσχα, 28 Μαρτίου 2023

          Αγαπητοί φίλοι,

Δύσκολο να περιγράψουμε τη συναισθηματική φόρτιση, την ανάταση ψυχής, την πνευματική ευφορία, όλη αυτή τη θετική αύρα και ενέργεια που βιώσαμε  το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 κατά την εορταστική μας εκδήλωση-συναυλία 202η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΗΡΩΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΠΟΧΗ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, της ΓΗΣ του ΠΟΝΤΟΥ !!!, αφιερωμένη στην Ημέρα της Ανεξαρτησίας, της Εθνικής Παλιγγενεσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από θεατές αίθουσα τελετών του Οίκου Εθνοτήτων της Μόσχας.

Η εορταστική μας μουσική παράσταση-συναυλία διοργανώθηκε από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.), και διεξήχθη από κοινού με το Σύλλογο Ελλήνων Μόσχας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής και Επιχειρηματικής Συνεργασίας και Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας-Κύπρου «Φιλία», με την ευγενική στήριξη ενημέρωσης / Χορηγός επικοινωνίας – διαδικτυακή κοινωνικο-πολιτιστική πλατφόρμα  yagrek.ru 

fb.com/yagrek 

vk.com/yagrek 

instagram.com/yagrek 

youtube.com/c/yagrek 

t.me/yagrekofficial

Сайт: yagrek.ru

ya_grek

2023_03_28_2

2023_03_28_3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

  • Xαιρετισμoί επισήμων.
  • Παράσταση-Συναυλία 202η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΠΟΧΗ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, της ΓΗΣ του ΠΟΝΤΟΥ !
  • Διανομή εκδόσεων, σχετικών με την Εθνική μας Επέτειο.
  • Έκθεση φωτογραφίας.

 

Συμμετέχουν:

  • Καθηγητές, σπουδαστές Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.
  • Χορωδία Κ.Ε.Π. «ΑΣΤΕΡΙΑ», καλλιτεχνική διεύθυνση – Ινέσσα Εφραιμίδου.
  • Χορευτικό Συγκρότημα Κ.Ε.Π. + Παιδικό Τμήμα Χορού, καλλιτεχνική διεύθυνση – Οξάνα Ρακτσέγιεβα.
  • Έλληνας μουσικός, βιρτουόζος μπουζουξής - Δημήτρης Κατσιούρας.
  • Παιδική Χορωδία Συλλόγου Ελλήνων Μόσχας, καλλιτεχνική διεύθυνση - Αριάδνη Προκοπίδου.

·         Σενάριο, σκηνοθεσία:  Δώρα Γιαννίτση, δ/ντρια Κ.Ε.Π., διδάκτωρ ιστορίας, ηθοποιός.

2023_03_28_4 

2023_03_28_10

2023_03_28_5

Την εορταστική μας συναυλία, μία σφαιρική, πολυεπίπεδη ιστορικο-αφηγηματική-καλλιτεχνική-συναυλιακή-μουσικο-χορευτική μύηση σε γεγονότα και την ατμόσφαιρα της εποχής της Επανάστασης του 1821, με τη συμμετοχή ομογενών και Ρώσων-Φιλελλήνων καλλιτεχνών και των Συγκροτημάτων μας, τίμησαν με την παρουσία τους Έλληνες και Φιλέλληνες, αυθεντικοί φίλοι της Ελλάδας, εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας της Μόσχας, του Συλλόγου Ελλήνων Μόσχας, της Ένωσης Ελληνίδων Μόσχας «ΑΓΑΠΗ» και του Συλλόγου Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας-Κύπρου !!!

2023_03_28_6

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδα, πρέσβυς Αλεξάντρ Αλεξέγιεβ, απευθυνόμενος με χαιρετισμό στο κοινό, εκφράστηκε με τα πλέον θερμά λόγια για την ελληνορωσική φιλία, την ενιαία ιστορική-πνευματική-πολιτισμική κοινότητα των δύο φίλων, ομόδοξων λαών μας. Ταυτόχρονα, επεσήμανε ο Ρώσος πρέσβυς Αλεξάντρ Αλεξέγιεβ , στην εποχή μας, εποχή προκλήσεων,  συγκρούσεων, κλιμακώσεων στη διεθνή πολιτική σκηνή, εστιάζουμε στον ρόλο και τη σημασία της δημόσιας διπλωματίας, στην οποία ιδιαίτερο ουσιαστικό ρόλο διαδραματίζουν οι ελληνικοί δημόσιοι οργανισμοί μας, ιδίως το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π., με τη σφαιρική, πολυεπίπεδη εκπαιδευτική και πολιτιστική του δραστηριότητα. Ο  ίδιος εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια ευγνωμοσύνης προς εμάς, ιδιαίτερα προς τη διευθύντρια του Κ.Ε.Π. Θεοδώρα Γιαννίτση για τις προσπάθειές της, για την τακτική, άοκνη, συνεπή δουλειά της, με στόχο τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, την ενίσχυση της φιλίας μεταξύ των λαών μας!

Χαιρετισμό απηύθυνε η εκτελεστική δ/ντρια του Συλλόγου Ελλήνων Μόσχας Αριάδνη Προκοπίδου, μεταξύ άλλων και εκ  μέρους του προέδρου του Συλλόγου, ακαδημαϊκού Χρήστου Ταχτσίδη !!! Στην Αριάδνη Προκοπίδου, η οποία πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντα της εκτελεστικής δ/ντριας, ευχόμαστε δύναμη, έμπνευση, κάθε επιτυχία !!!

Χαιρετισμός της βουλευτή της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλή της Ρωσίας), μέλους της Επιτροπής Υποθέσεων Εθνοτήτων Anastasia Olegovna Udaltsova διαβάστηκε από τον βοηθό της βουλευτή Ivan Sergeevich Udaltsov, στον οποίο επίσης εστίασε στην ιστορική, πνευματική, πολιτιστική και πολιτισμική κοινότητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού, στις κοινές σελίδες της ιστορίας μας, στην ιδιαίτερη σημασία του ρόλου της δημόσιας διπλωματίας στην εποχή μας. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο προπάππους του Ivan Sergeevich Udaltsov, Ivan Ivanovich Udaltsov, διετέλεσε πρέσβης της Σοβιετικής Ένωσης στην Ελληνική Δημοκρατία την περίοδο 1976 έως το 1979. Το κείμενο του χαιρετισμού της βουλευτού Anastasia Olegovna Udaltsova παρατίθεται στον εξής κάτωθι σύνδεσμο http://www.hecucenter.ru/up/image2.pdf

2023_03_28_7

2023_03_28_8

Ιδιαίτερα συναισθηματική χροιά στην εορταστική βραδιά μας έδωσε η εξαιρετική,  συγκινητική πρωτοβουλία των μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου «ΕΛΛΑΔΑ – Άγιος Κύριλλος και Μεθόδιος», οι οποίοι ετοίμασαν υπέροχες χειροτεχνίες - αξιοθαύμαστα δώρα με εθνικά σύμβολα, και μας τα έστειλαν, ώστε τα διανείμουμε στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Πρόκειται για εξαιρετικά ευαίσθητη και συγκινητική πρωτοβουλία, ειλικρινά δακρύσαμε !!!

Επισυνάπτουμε σύνδεσμο σε ένα έξοχο βίντεο, που ετοίμασαν οι ίδιοι οι καθηγητές και οι μαθητές της ΕΛΛΑΔΑΣ, στο οποίο καταγράφουν την εργασία τους, κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας των εξαιρετικών τους δώρων !!!

https://youtu.be/pBRWof_OnFs

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/episinaptoime_sindesmo_se_ena_eksoho_vinteo_poi_etoimasan_oi_idioi_oi_kathigites_kai_oi_mathites_tis_elladas_sto_opoio_katagrafoin_tin_ergasia_tois_kata_ti_diarkeia_tis_etoimasias_ton_eksairetikon_tois_doron.html

 2023_03_28_11

Από πλευράς μας ευχόμεθα στον επικεφαλής του Γυμνασίου «ΕΛΛΑΔΑ» Βλαντίμιρ Σίντοροβ και σε όλη την ομάδα του, με την οποία συνδεόμεθα σε μαχρόχρονη φιλία και εποικοδομητική σύμπραξη και συνεργασία, σωματική και ψυχική δύναμη, μεγάλες παιδαγωγικές επιτυχίες, νέες παιδαγωγικές-καλλιτεχνικές-δημιουργικές κατακτήσεις στο χώρο της γνώσης !!! Από πλευράς μας επιθυμούμε να σάς διαβεβαιώσουμε, αγαπητοί φίλοι, ότι το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. σε αυτό σας το ταξίδι θα είναι δίπλα σας, αρωγός και συνοδοιπόρος σας, έτοιμο να σάς ενισχύσει με εκπαιδευτικούς, εγχειρίδια, γνώσεις, ιδέες !!!

2023_03_28_12

Χαρούμενα πρόσωπα, λαμπερά μάτια, ειλικρινή, αβίαστα χαμόγελα, άπλετο κέφι και ομαδικός χορός, ζεστή, εγκάρδια, φιλική ατμόσφαιρα και ανθρώπινη επικοινωνία, συναισθήματα πατριωτισμού και υπερηφάνειας μάς πλημμυρίζουν  και μάς συνεπαίρνουν !!! Όλα αυτά κυριάρχησαν στην εορταστική μας εκδήλωση, αφιερωμένη στην επέτειο των 202 ετών του Εθνικο-Απελευθερωτικού Αγώνα του Ελληνικού Λαού !!!

 2023_03_28_13

 

Φωτογραφίες δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο

https://disk.yandex.ru/d/uD15XlciCUTggQ

http://www.hecucenter.ru/up/_Поздравление.pdf

 

Τη συναυλία μας δύνασθε να παρακολουθήσετε στο youtube κανάλι του Κ.Ε.Π., στον εξής σύνδεσμο https://youtu.be/RD33ynS3pXw

καθώς και στον κάτωθι σύνδεσμο στο εδάφιο «Αρχείο βιντεοσκοπημένων εκδηλώσεων» στο Δικτυότοπο του Κ.Ε.Π.

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/25032023_eortastiki_ekdilosi_gia_tin_ethniki_paliggenesia.html

 

Ζήσαμε και βιώσαμε ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού, ομοψυχίας, ενότητας, συσπείρωσης, έμπνευσης, αστείρευτης χαράς από την δημιουργική σύμπραξη, αναζήτηση, επικοινωνία. Όλοι οι συμμετέχοντες-συντελεστές-καλλιτέχνες, ως ένας ενιαίος οργανισμός, με ιδιαίτερη εκφραστικότητα, με μεράκι, ενθουσιασμό, κατέθεσαν τον βέλτιστο δείκτη καλλιτεχνικής απόδοσης και μάς μύησαν στην ατμόσφαιρα και στα γεγονότα της εποχής του Αγώνα.

Δραττόμεθα της ευκαιρίας για να εκφράσουμε τα βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας  στη διοίκηση και το προσωπικό του Οίκου Εθνοτήτων Μόσχας για την ευγενική φιλοξενία, σε όλους τους συναδέλφους-συνδιοργανωτές, σε όλους τους παρευρισκόμενους, Έλληνες και Φιλέλληνες, εκπροσώπους της εν Μόσχα ελληνικής ομογένειας και στους ειλικρινείς φίλους της Ελλάδας, που μάς τίμησαν με την παρουσία τους, σε όλους τους καλλιτέχνες-συντελεστές, νεαρούς και ενήλικες.

 2022-07-18_10-50-06

Eπιμορφωτικό υλικό, σχετικό με την Ελληνική Επανάσταση του 1821, τον Εθνικο-Απελευθερωτικό Αγώνα του Γένους, δύνασθε να αντλήσετε από τον Δικτυότοπο του Κ.Ε.Π. στον εξής κάτωθι σύνδεσμο:  https://cloud.mail.ru/public/KUem/jjfs5G3te

  

Ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη σε όλη την ομάδα, σε όλους τους συντελεστές !!! ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!! ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και, συνεπώς, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

 

Εις το επανιδείν, φίλοι μας !

Ειλικρινώς υμετέρα, με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Δώρα Γιαννίτση,

δ/ντρια Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.

2022-07-18_10-50-06

2023_03_28_14

2023_03_28_15

2023_03_28_16

Репетиция в самом разгаре. Наши рабочие моменты !!!

Πρόβα και πάλι πρόβα, πρόβα σε πλήρη εξέλιξη. Οι εργασιακές μας στιγμές!!!

2023_03_28_17

2023_03_28_18

2023_03_28_19

2023_03_28_20

MyCollages_37_b2ca14ca

2023_03_28_22

2023_03_28_23

MyCollages_38

2023_03_09_4

2023_03_28_1

2023_03_09_5

2022_11_07

1_logo

ко Дню Независимости Греции – ко Дню Национального Возрождения

25 марта 2023

202-й год НАЦИОНАЛЬНО- ОСВОБОДИТЕЛЬНОЙ РЕВОЛЮЦИИ ГРЕЧЕСКОГО НАРОДА

Узнаю клинок расплаты,

Полыхающий грозой,

Узнаю твой взор крылатый,

Охвативший шар земной!

Гордость древнего народа,

Возродившаяся вновь,

Здравствуй, гордая Свобода,

Здравствуй, эллинов любовь.

 

Дионисиос Соломос, «Гимн Свободе»!

Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,

σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι ποὺ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.

Ἀπ’ τὰ κόκαλα βγαλμένη τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,

καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,

χαῖρε, ὦ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

 

Διονύσιος Σολωμός,«Ύμνος εις την Ελευθερία»!

 

СПЕШИМ ДЕЛИТЬСЯ ОЧЕРЕДНЫМИ УСПЕХАМИ НАШИХ ЮНЫХ УЧАЩИХСЯ!!!

Стихотворения, посвященные празднованию Дня Национального Возрождения, от учащихся детских групп по изучению греческого языка при Греческом Культурном Центре – ГКЦ. Ученики – Диана Константинова, Александра Ушакова, Леонид Каримов, Димитрис Миконятис, Никос Миконятис. Педагог – Марина Назаренко.

 

Диана Константинова - "Στη σημαία" = «Флагу посвящается» (начальная группа).

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/ko_dnyu_nacionalnogo_vozrozhdeni_diana_aleksandrova__sti_simaia__flagu_posvyaschaetsya_nachalnaya_gruppa.html

 

Каримов Леонид - "Εθνική Eορτή" = «Национальный Праздник» (начальная группа).

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/ko_dnyu_nacionalnogo_vozrozhdeniya_karimov_leonid_ethniki_giorti.html

 

Александра Ушакова - "Για την πατρίδα" = «За родину» (начальная группа).

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/ko_dnyu_nacionalnogo_vozrozhdeniya_aleksandra_ushakova__gia_tin_patrida__za_rodinu_nachalnaya_gruppa.html

 

Димитрис Миконятис – «Эллада»

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/ko_dnyu_nacionalnogo_vozrozhdeniya_dimitris_mikonyatis__ellada.html

 

Никос Миконятис – «Эллада»

http://www.hecucenter.ru/ru/videoarc/ko_dnyu_nacionalnogo_vozrozhdeniya_nikos_mikonyatis__ellada.html

 

Поздравляем нашего ведущего педагога Марину Александровну Назаренко и ее подопечных, желаем постоянного творческого вдохновения, крепких сил, дальнейших покорений Олимпа знаний!!!

2022-07-18_10-50-06

2023_03_09_5

2022_11_07

2022_11_07_1

1_logo

Με την ευκαιρία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ,

της ΗΜΕΡΑΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ

25η Μαρτίου

202η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Ο Απρίλης με τον Έρωτα χορεύουν και γελούνε,
Κι όσ' άνθια βγαίνουν και καρποί τόσ' άρματα σε κλειούνε.

Μάγεμα η φύσις κι όνειρο στην ομορφιά και χάρη,
Η μαύρη πέτρα ολόχρυση και το ξερό χορτάρι·
Με χίλιες βρύσες χύνεται, με χίλιες γλώσσες κραίνει·
 Όποιος πεθάνει σήμερα χίλιες φορές πεθαίνει.»

Διονύσιος Σολωμός, «Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι»

 

Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,

σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι ποὺ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.

Ἀπ’ τὰ κόκαλα βγαλμένη τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,

καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,

χαῖρε, ὦ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

 

Διονύσιος Σολωμός,«Ύμνος εις την Ελευθερία»!

 

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΣ !!!

 

Ποιήματα από τους μαθητές Ντιάνα Αλεξάντροβα, Αλεξάνδρα Ουσακόβα, Λεονίντ Καρίμοβ, Δημήτρη Μυκονιάτη, Νίκο Μυκονιάτη των παιδικών τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού - Κ.Ε.Π., αφιερωμένα στην Επέτειο της Ελληνικής Παλιγγενεσίας. Καθηγήτρια η Μαρίνα Ναζάρενκο.

Ντιάνα Αλεξάντροβα - "Στη σημαία" (1ο Έτος).

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/me_tin_eikairia_tis_imeras_tis_ethnikis_paliggenesias_ntiana_aleksantrova__sti_simaia_1o_etos.html

 

Λεονίντ Καρίμοβ - "Εθνική Εορτή" (1ο έτος, τμήμα αρχαρίων).

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/me_tin_eikairia_tis_imeras_tis_ethnikis_paliggenesias_karimov_leonid_ethniki_giorti.html

 

Αλεξάνδρα Ουσακόβα - "Για την πατρίδα" (1ο έτος).

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/afieromena_stin_epeteio_tis_ellinikis_paliggenesias_aleksandra_oisakova__gia_tin_patrida_1o_etos.html

 

Δημήτρης Μυκονιάτης – «Ελλάδα»

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/afieromena_stin_epeteio_tis_ellinikis_paliggenesias_dimitris_mikoniatis__ellada.html

 

Νίκος Μυκονιάτης – «Ελλάδα»

http://www.hecucenter.ru/gr/videoarc/afieromena_stin_epeteio_tis_ellinikis_paliggenesias_nikos_mikoniatis__ellada.html

 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην εξαιρετική μας καθηγήτρια κα Μαρίνα Ναζάρενκο και στους μαθητές της, τους ευχόμαστε αστείρευτη πηγή ενέργειας και έμπνευσης, υγεία και δύναμη, περαιτέρω επιτυχίες στις κορυφές του Ολύμπου των γνώσεων !!!

2023_03_28

2023_03_09_5

2022_11_07

afisha_25_marta_rus_mal

afisha_25_marta_gr_mal

2022_11_07

ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР                     ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Москва, Алтуфьевское шоссе,  44                     Altufyevskoe shosse, 44, office No 9, 2nd floor

офис № 9, 2 этаж                                                           127566 Moscow, Russia

Тел.: 7084809 – Тел./Факс: 7084810                      Tel.: +7 495 7084809; Tel./Fax:  +7 495 7084810

 

e-mail: hcc@mail.ru   info@hecucenter.ru

www.hecucenter.ru

skype: hellenic.cultural.center

facebook: http://www.facebook.com/Hecucenter

vkontakte: http://vk.com/hecucenter

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCViNQH3EVWwAU6STJiFi8tQ

Яндекс.Дзен: https://zen.yandex.ru/id/6220a58d1dbee16e19cfb637

Телеграм-канал ГКЦ: https://t.me/GreekCulturalCenter

Отказаться от рассылки

 

-

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: