25 Δεκεμβρίου 2023

Ευχές, Σκάνδαλα και Θάνατοι. Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 Λίστα Λαγκαρντ, Ζήμενς, υποκλοπές, παραγραφές σε κολλητούς που έχουν δανειστεί ή χρωστανε εκατομμύρια, αρπαγές κτιρίων και συμπεριφορά φεουδαρχική, από την μια.

 

Ντανιελ, Ιανός, Μάντρα, Μάτι, Ηλεία, Λιβύη, και καθημερινά θάνατος στους δρόμους και αυτοκτονίες και δολοφονίες, από την άλλη.

 

Έφηβοι που δέρνουν εφήβους, έφηβοι που κλέβουν εφήβους, έφηβοι που τρομοκρατούν εφήβους και έφηβοι που βιάζουν, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Νεκροί καθημερινά από τροχαία, νεκροί καθημερινά από δολοφονίες, νεκροί καθημερινά από αυτοκτονίες, νεκροί καθημερινά από ναρκωτικά, νεκροί καθημερινά από κορονοϊό και γρίπη, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Ένας ολόκληρος λαός που παρακολουθεί αδιάφορα και αν σοκαριστεί για λίγα λεπτά εκφράζει τον αποτροπιασμό του. Μετά επιστρέφει ακάθεκτα στην ρουτίνα του.

 

Ένα κράτος φέουδο και προσωπική ιδιοκτησία του εκαστοτε Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Καραμανλή, Τσίπρα, Σημίτη κ Σαμαρά.

 

Μια συντεχνία που κάνει παιχνίδι με όποιον και όπως γουστάρει αγνοώντας θεσμούς και ‘γράφοντας’ Σύνταγμα και Άξιες όταν και όπως γουστάρει.

 

Η Ελλάδα αρρωσταίνει, γερνάει, ερημώνει και πεθαίνει και όλα αυτά με την δική σου συναίνεση, με την ψήφο σου και την ισχυρότερη στήριξη σου, την αδιαφορία σου. Και κάποιοι από εσάς το να το παίζεται κολλητοί κάποιων αιρετών σας κάνει να αισθάνεστε καλά; Το να έχετε καταστήσει τον εαυτό σας γιουσουφακι και πνευματικό ραγιά στην υπηρεσία της πλειονότητας των κουτοπόνηρων αιρετών, σας κάνει να αισθάνεστε καλά; Τόση ανάγκη πια για αναξιοπρέπεια;

 

Τα νέα παιδιά αφήνονται στην ασυδοσία. Ξεκινούν με τα μηχανάκια όπου σπάνε τα νεύρα πολλών, μετά συνεχίζουν με τα αυτοκίνητα και κάποια από αυτά θα καταλήξουν εγκληματίες. Όταν οι νέοι δεν μαθαίνουν ότι υπάρχουν κανόνες και νόμοι αλλά εισέρχονται σε καθεστώς αμορφωσιάς και ασυδοσίας η εγκληματικότητα θα αυξάνει. Οι νεκροί θα αυξάνουν. Ο πόνος και ο θρήνος θα αυξάνουν. Και όσο και αν πιστεύεις ότι δεν θα χτυπήσουν τη δική σου την πόρτα, αυταπατάσαι και αυτοκοροιδευεσαι.

 

Και 2000 χιλιόμετρα πιο πάνω μετράμε ίσως πάνω από 700.000 νεκρούς και τραυματίες σε ένα πόλεμο σκοπιμοτήτων και συμφερόντων και 2000 χιλιόμετρα πιο κάτω άνθρωποι τραυματίζονται και σκοτώνονται και υποφέρουν σε ένα άλλο πόλεμο συμφερόντων.

 

Και εσύ ανταλλάσεις εκατομμύρια τόνους ευχών και ανάβεις εκατομμύρια λαμπιόνια. ΓΙΑΤΙ;; Για ποιο λόγο; Σε κάνει να αισθάνεσαι καλά; Ζεσταίνουν και φωτίζουν και καλύπτουν το κενό και την παγωμένη αδιαφορία σου για οτιδήποτε άλλο που δεν έχει να κάνει με τον εαυτό σου και τα συμφέροντα σου;

 

Πόσες φορές γύρισες και κοίταξες τον πλησίον; Αν είναι καλά; Αν πειναει; Αν έχει να ζεσταθεί; Πάντα αναρωτιόμουν για τον Πλησίον του Ευαγγελίου, ποιος είναι ο Πλησίον του Ευαγγελίου;. Οι συμπολίτες μου και ολόκληρη η Ελλάδα έβαλε φιλότιμα πλάτη για να καταλάβω, δείχνοντας το άσχημο πρόσωπο τους, κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

 

Και τα λαμπιόνια; Τι σημαίνουν τα λαμπιόνια; Προφανώς η ‘ποσότητα’ τους, ο αριθμός τους δηλαδή είναι αντίστροφος ανάλογος της ματαιοδοξίας μας. Όσο περισσότερα βάζει κάποιος τόσο πιο ματαιόδοξος είναι.

 

Και από τους περισσότερο ματαιόδοξους είναι οι αιρετοί που σημαιοστολίζουν και φωταγωγούν ακριβώς για να προσφέρουν θέαμα και από ουσία σχεδόν μηδέν.

 

Τα Χριστούγεννα είναι για τους βολεμένους, τους έχοντες και κατέχοντες και τους υγιείς. Δεν είναι για κανένα άλλον. Δεν είναι για φτωχούς, για αναξιοπαθούντες, για ανάπηρους, για αυτιστικούς, για καρδιοπαθείς, για καρκινοπαθείς, για αυτούς με σύνδρομα, για μανιοκαταθλιπτικούς.

 

Οι βολεμένοι, οι έχοντες και κατέχοντες και οι υγιείς έχουν αποκλειστικό προνόμιο και πρόσβαση στις ευχές που κωδικοποιούν την προσωπική επίδειξη και αλαζονεία. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι στερούνται την δυνατότητα έκφρασης της ψευτιάς και του εγωισμού καθώς στερούνται τα μέσα. Φυσικά δεν γνωρίζω αν στερούνται και την πρόθεση.

 

Τα εκατομμύρια τόνων ευχών άλλα και τα δισεκατομμύρια των Μπαϊτ (Byte)που μεταφέρουν ευχές είναι κούφια, ψεύτικα, άδεια και φεικ (στην γλώσσα των σύγχρονων δολοφόνων της ελληνικής γλώσσας). Είναι υποκριτικά και αλαζονικά. Εκτός από λίγα, πολύ λίγα.

 

Λίγα είναι τα χείλη που έχουν κερδίσει το δικαίωμα να κάνουν ευχές. Τα ταπεινά χείλη.

 

Η Φώτιση και η Αφύπνιση είναι αναγκαία όσο ποτέ στην ιστορία μας προκειμένου να αποφευχθεί η μέχρι τώρα αναπόφευκτη καταστροφή. Και είμαστε στην τελική ευθεία.

 

 

Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

 

----------

 

Σήμερα Κυριακή, 24/12/2023, Τηλεοπτικός Σταθμός ΑΛΦΑ, εκπομπή Σ/Κ με τον Μανεση. Μανεσης: τι την θέλει την έκθεση και την ιστορία κάποιος που θέλει να πάει ΤΕΦΑΑ; (περίπου 10:45 με 10:50).

 

Δεν θα πω καμιά βαριά κουβέντα επειδή δεν θέλω μπλεξίματα με τον κο Μανεση. Έτσι, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Χωρίς έκθεση και χωρίς ιστορία ο μισός εγκέφαλος είναι άδειος από χρήσιμα εργαλεία και γεμάτος από άχρηστα και σκουπίδια.

 

------------

 

Σε λίγες ώρες ξεκινα(ουν) το(α) ρεβεγιόν και οι τιμές στα πρωτοκλασάτα κέντρα στα ύψη. Η ανάγκη αυτοπροβολής τεράστια. Οι ευχές που θα ακολουθήσουν βαρύγδουπες. Οι δηλώσεις των πολιτικων αρχηγών αύριο το πρωί γεμάτες με ευχές και ολόκληρος ο λαός στο κατόπι των ευχών. Τι σχέση με την ουσία των Χριστουγέννων έχουν όλα αυτά;

 

-----------

 

Skunk. Το ναρκωτικό που φέρνει σχιζοφρένεια προκαλεί καρκίνο και κυκλοφορεί στα σχολεία.

https://medlabgr.blogspot.com/2019/09/skunk-to-narkotiko-pou-fernei-sxizofreneia-prokalei-karkino-kai-kikloforei-sta-sxoleia.html

27/11/2023

Skunk. Έτσι ονομάζεται το ναρκωτικό το οποίο έχει μπει για τα καλά στα σχολεία. H χρήση ξεκινά από τις ηλικίες των 13 ετών

------------

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: