6 Δεκεμβρίου 2023

Ανεξήγητα και προσβλητικά. Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν γνωρίζομεν πόσον ασχολείται με την πολιτικήν ο πρόεδρος εν τη Βουλή Κόμματος, αλλά στον σκύλον του έχει αφοσιώσει όλην του την δύναμη! Προχθές μάλιστα εώρτασε και τα γενέθλιά του  σκύλου του!!!!! και έκοψε την καθιερωμένην πίταν!!!! Ανέβασε δε την σκηνήν αυτήν στο διαδίκτυον! Και αμέσως έσπευσαν οι Ελληνικές Τηλεοράσεις να αναπαραγάγουν το άνευ ουσίας αυτό συμβάν  και να προσφέρουν  όπως ισχυρίζονται ενημέρωση στον Λαόν!!! Πώς να κρίνομεν αυτήν την πράξη των Ελληνικών ΜΜΕ;;;;;Αμείβονται πλουσιοπαρόχως για να μας μεταδίδουν κάτι το απολύτως καινοτόμον, κενοτόμον, καινοφανές με μηδενικήν σημασίαν;;; Δεν είναι φρικτή ενέργεια;; Δεν είναι άκρως προσβλητικόν  και υποτιμητικόν της νοημοσύνης μας;;;; Φρονιμότερον θα ήταν να προσφέρουν Ελληνικήν παιδείαν  στους ακροατές και κάπου να διδάσκονται και αυτοί.

Χθές ακούσαμεν ρεπόρτερ σε Τηλεοπτικόν Σταθμόν να λέει.

n  Πρέπει να γίνει έλεγχος των ρυπών (της βρωμιάς).

Σήμερα είδαμε σε άρθρον ρεπόρτερ σε ιστοσελίδα να γράφει.

n  Ο δράστης την κοπάνησε δηλαδή έφυγε!!

n  Επίσης σήμερα είδαμε την λέξη «συλητής», εννοεί  συλληστήρ, αυτόν που εσύλλησε, λήστεψε, αλλά δεν το απέδωσε ορθώς!!!

Που βαδίζομεν γραμματικώς και εγκυκλοπαιδικώς;;

Το μορφωτικόν επίπεδον δεν φαίνεται να είναι σε υψηλόν βαθμόν, εν αντιθέσει  με την φροντίδα για υπεράσπιση των ζώων! Έχουν ψηφισθεί 2-3 Νόμοι ώστε να μη τα «μαλώνομεν» ούτε να  συμπεριφερόμεθα  σ’ αυτά απρεπώς!! Για τους ξυλοδαρμούς και σκοτωμούς ανθρώπων ηλικιωμένων, καταλληστεύσεως αυτών ή βιασμών  γραιών οίκοι, τι έχει νομοθετηθεί και τι εφαρμόζεται;;;

4/12/2023

Μιχαήλ Στρατουδάκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: