27 Αυγούστου 2015

Μεσσηνία:Καπάρωσε τη πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο ο Σαμαράς και τώρα κάνει τουρισμό - Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος καλείται και πάλι να βγάλει τα ''κάστανα'' από τη φωτιά, για την Ν.Δ

Σχόλιο:Το πρόβλημα του κ.Σαμαρά είναι το πώς θα πετάξει πάλι απέξω τον Γιάννη Λαμπρόπουλο, αλλά ο Μεσσηνιακός λαός για χατήρι του και μόνο, θα δώσει τους πόντους εκείνους στη Ν.Δ που θα τον ξαναφέρουν στα βουλευτικά έδρανα. Και αυτό γιατί χαίρει μεγάλης εκτίμησης και από ψηφοφόρους, που διαφορετικά θα ψήφιζαν άλλα κόμματα. 
Ακολουθεί κείμενο από την:www.eleftheriaonline.gr
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να παραμείνει στη Μεσσηνία και κάθε άλλη διαρροή για μετακίνησή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας δεν έχει την παραμικρή βάση. Από κει και κάτω εκτιμάται ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχει λόγο να μη σεβαστεί την ετυμηγορία του μεσσηνιακού λαού και να ανοίξει μέτωπα δυσαρέσκειας και αντιδράσεων. Και αυτό γιατί η Ν.Δ. κεντρικά και τοπικά θεωρεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο, που μπορεί να εκλέξει τουλάχιστον 2 βουλευτές.

Οι όποιες αλλαγές που θα στείλουν μήνυμα ανανέωσης και προώθησης νέων άφθαρτων προσώπων, φέρεται πως θα γίνει στις τελευταίες θέσεις.
Χθες το απόγευμα, σε ευρεία συνάντηση στην Αθήνα, ο κ. Μεϊμαράκης είχε προσκαλέσει όλους τους υποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ. στις 25 Ιανουαρίου από όλη την Ελλάδα και έγινε μια πρώτη συζήτηση για την ανάγκη συσπείρωσης και ενότητας όλων των δυνάμεων, στην προοπτική της ανατροπής και της νίκης του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: