20 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΣΠΑΣΕ σε λυγμούς η Σια Κοσιώνη μπροστά στον Νίκο Παππά! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ οι τεχνικοί!!! (βίντεο)

%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b7d
”Είναι δύσκολες εποχές, ξέρετε κ υπουργέ. Υπάρχουν οικογένειες που έχουν παιδιά ανάμεσα στους εργαζόμενους των καναλιών”…
Πάλι καλά. Μέτα από 5 χρόνια και 1,6 εκατ. άνεργους η Σία και ο ΣΚΑΙ ανακάλυψαν την αγωνία του εργαζόμενου που κλείνει η εταιρεία που δουλευει, καθώς και ότι είναι δύσκολες εποχές για να ξαναβρεί δουλειά …
Οταν ζητούσαν από το ΔΝΤ να επιμείνει στις απολύσεις εργαζόμενων, να μην κάνει πίσω, όταν φώναζαν “βάστα Σοιμπλε”, δεν την είχαν νιώσει μάλλον!!! Να και κάτι ακόμα που κατάφερε η ΠΦΑ …(ΒΙΝΤΕΟ)
Νωρίτερα μάλιστα είχε εκφράσει την … “αθώα” απορία της στο Νίκο Παππά “Γιατί δεν περιμένατε την απόφαση του ΣτΕ για να εφαρμόσετε το νόμο, αφού βλέπατε ότι το θέμα των αδειών ξεσηκώνει τόσο μεγάλη θύελλα; ”

Ξέχασε βέβαια, η “ευγενής” οικοδέσποινα του Π Φαλήρου, ότι … και το κόψιμο των συντάξεων, λίγα χρόνια πριν και το PSI που σκότωσε τα αποθέματα των Ασφαλιστικών Ταμείων και οι απολύσεις υπάλληλων, σχολικών φυλάκων, καθαριστριών, την προηγούμενη  περίοδο, δεν είχαν τελεσιδικήσει και είχαν βγάλει μάλιστα, επανειλημμένα, εκατοντάδες χιλιάδες “απελπισμένων” στους δρομους, αλλα παρόλα αυτά, το κανάλι της ( όπως και τα άλλα συστημικά Μέσα ), κουνουσαν το δαχτυλο κάθε βραδυ στους δυσμοιρους πληβείους και συμβούλευαν την (τοτε) κυβέρνηση, να βιαστει να τα εφαρμοσει! Καλούσαν δε το “αγλαό” ΔΝΤ να … “μην κάνει πίσω” !!! Εκτος εάν οι διαμαρτυρίες του “κοσμάκη”, Σία μου, δεν μετράει! Μονον οι εκλεκτοί στα κανάλια των ολιγαρχών, λογίζονται ως πολιτες με πλήρη δικαιώματα!!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, κυρίως μετά το 40.00 – thefaq.gr


Posted by netakias.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: