30 Δεκεμβρίου 2016

ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ! Συγκλονιστικά στοιχεία για την σφαγή της παιδοψυχιάτρου!!! (ΦΩΤΟ)

μαχαιρι
Σφαγιασμένη στο διαμέρισμα της στη Λαμία βρέθηκε 45χρονη παιδοψυχίατρος.
Την βρήκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης ο αδελφός της πάνω στο κρεβάτι της με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό στο στήθος και στην κοιλιά.Το σπίτι ερευνήθηκε εξονυχιστικά από στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και η σορός της θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία.
Όλα δείχνουν ότι η 45χρονη του είχε ανοίξει ανυποψίαστη την πόρτα καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και πάλεψε μαζί του.Το ενδεχόμενο της ληστείας αποκλείστηκε, αφού τα χρήματα και τα κοσμήματά της βρέθηκαν απείραχτα, γεγονός που στρέφει τις έρευνες προς την κατεύθυνση της επίλυσης προσωπικών διαφορών.Ο δολοφόνος πρέπει να αιφνιδίασε την παιδοψυχίατρο, καθώς δεν ακούστηκαν κραυγές της άτυχης γιατρού παρόλο που φαίνεται ότι πάλεψε μαζί του, όπως προκύπτει από τα αμυντικά τραύματα που έφερε στα χέρια. Επίσης, η αστυνομία ερεύνησε το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης.
Σύμφωνα με το LamiaReport, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος.
Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι.
Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή νωρίς το πρωί η μητέρα της, που μένει στο ισόγειο, άκουσε φωνές αλλά νόμισε ότι ήταν κάποια παιδιά απ” έξω.
παιδο-600x450
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλώς τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Τον τόπο του εγκλήματος έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκει ο Διοικητής της Ασφάλειας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Μιχάλης Πάππος αλλά και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Νικήτας Θεολογίτης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για ανθρωποκτονία.
Όπως γράφει στο δελτίο τύπου:
Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας, σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, σήμερα (28-12-2016) το πρωί, στην οικία της στη Λαμία.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η θανούσα έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σωρού της θανούσας.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Τι λέει ο αδερφός του θύματος
Όπως είπε ο αδερφός του θύματος στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τελευταία φορά μίλησε με την αδερφή του χθες το βράδυ στις 23:00. Ο ίδιος, επιβεβαιώνει ότι η μητέρα του άκουσε φωνές κάποια στιγμή αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Επιβεβαιώνει επίσης, ότι το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης.
Ακούστε τον:
:

Δεν υπάρχουν σχόλια: