25 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! το αποτέλεσμα του Eurogroup!!!

Τα παχιά και μεγάλα λόγια που ακούγονται από κυβερνητικά χείλη μετά το Eurogroup δεν έχουν απήχηση στους πολίτες που τα αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό.
Οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν έχουν πειστεί για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και την έξοδο από την επιτροπεία, τα οποία συγκροτούν το νέο κυβερνητικό αφήγημα. Αυτό αποτυπώνεται στη νέα έρευνα «σφυγμός» της Prorata για την «Εφ.Συν.», την οποία δημοσιεύει σήμερα η ...
«Εφημερίδα των Συντακτών».Στην έρευνα καταγράφεται επίσης η εκλογική επιρροή των κομμάτων, με τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί το προβάδισμα των ψηφοφόρων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.Συγκεκριμένα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής της PRORATA, η ψαλίδα ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κερδίζει έξι μονάδες από τον Μάιο και να φτάνει στο 36%, ενώ η Κουμουνδούρου μένει στάσιμη στο 20%.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανεβαίνει στο 14% από 11% τον Μάιο. Το ΚΚΕ πάει στο 13% από 9%.

Το Ποτάμι κερδίζει δύο μονάδες και σκαρφαλώνει στο 9%. Η Χρυσή Αυγή μένει στάσιμη επίσης στο 9%, ενώ στα ίδια επίπεδα με τον Μάιο παραμένει και η Ένωση Κεντρώων, που βρίσκεται στο 8%.

Η Λαϊκή Ενότητα ανεβαίνει στο 4% από το 2% του Μαΐου. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντίθετα πέφτουν στο 2%, από 5% που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

Η έρευνα διεξήχθη στις 19 και 20 του Ιουνίου, δηλαδή το διήμερο μετά το Eurogroup της περασμένης Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: