20 Ιουλίου 2024

19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ !!! ΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ για το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Κ.Ε.Π. και ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!

 Μόσχα, 19 Ιούλιου 2024

Αγαπητοί φίλοι!

Δια της παρούσης σάς εκφράζουμε τις προσρήσεις και το σεβασμό μας, καθώς και τη γενικότερη εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας για την αλληλεπίδρασή μας μαζί σας!!! Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π. για συνεργασία και σύμπραξη. Ελπίζουμε η ακαδημαϊκή χρονιά να σας μείνει αξέχαστη και η διδακτική διαδικασία να είναι αλληλένδετη με πολλά θετικά συναισθήματα.

Είμαστε βέβαιοι ότι έχετε ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην εκμάθηση της γλώσσας και στην εξέλιξή σας. Θα είμαστε ευγνώμονες αν μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, εγγράφως, από την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού και/ή να ηχογραφήσετε ένα σύντομο βίντεο. Πώς πάνε τα μαθήματά σου, είσαι ικανοποιημένος από όλα, έχεις προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των μαθημάτων; Ως ανταμοιβή-δώρο-επιβράβευση για την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε έκπτωση 1000 ρούβλια για τον ετήσιο κύκλο σπουδών, που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2024. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εκπαίδευσης, καθώς και να βοηθάμε τους πιθανούς μαθητές στη λήψη των αποφάσεών τους. Μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας στην εξειδικευμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hcc@mail.ru  ή στο WhatsApp στο 89629635556.

Για εμάς, η κοινή μας φιλία, η αλληλοκατανόηση, οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, η ανθρώπινη συνεργασία και αλληλεπίδρασή μας και, ως εκ τούτου, ο κοινός μας στόχος είναι να μυήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στον ελληνικό πολιτισμό, να εμβαθύνουμε στην πολιτιστική κληρονομιά του Ελληνικού Κόσμου, η διεύρυνση των εστιών της συνεργασίας μας, η περαιτέρω ενίσχυση των ρωσοελληνικών πολιτιστικών και πνευματικών δεσμών, μεταξύ άλλων και σε διαπροσωπικό επίπεδο, σε επίπεδο σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων.

Ελληνική γλώσσα, η γλώσσα του Ομήρου και του Θουκυδίδη, του Σοφοκλή και του Αριστοτέλη, η γλώσσα των Αγίων Γραφών, των βυζαντινών χρονογραφημάτων, η γλώσσα του Σολωμού και του Κάλβου, του Παλαμά, του Ελύτη, του Ρίτσου, η γλώσσα που τεκμηριώνει και αντικατοπτρίζει τη συνέχεια του Ελληνισμού από την αρχαιότητα έως της μέρες μας. Η γλώσσα, η οποία ομιλείται σε μία από τις, αναμφίβολα, σαγηνευτικότερες γωνιές του πλανήτη, τόπο απαράμιλλου κάλλους, αισθησιακής φυσικής ομορφιάς, αλλά και εξαιρετικά πλούσιας ιστορίας και πολιτισμού, μοναδικών μνημείων, γενέτειρα διαχρονικών αξιών και ιδεωδών, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς, για ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών ανά τους αιώνες και δεν δύναται να αφήσει αδιάφορο και ασυγκίνητο και τον πλέον απαιτητικό περιηγητή.

«Φιλοκαλοῦμέν τε γὰρ μετ’ εὐτελείας καὶ φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας » (Θουκυδίδου, «Επιτάφιος Περικλέους») - αυτή η φράση αποτελεί πεμπτουσία της ελληνικής σκέψης, η οποία συνίσταται στον αρμονικό συνδυασμό του μέτρου, στην απλότητα, στο περιεχόμενο, στην ομορφιά, στην αυθεντικότητα, στην πραγματική αρετή.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σάς υπενθυμίσουμε ότι στο Κ.Ε.Π. λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, μουσικό και κινηματογραφικό αρχείο, προσιτά για όλους τους ενδιαφερόμενους, ο κατάλογος των οποίων είναι προσβάσιμος στο Δικτυότοπό μας: www.hecucenter.ru

Eπισημαίνουμε, επίσης, ότι εδώ και πολλά χρόνια στον Δικτυότοπο του Κ.Ε.Π. λειτουργεί προσβάσιμη σε όλους ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, με κείμενα ελληνικής λογοτεχνίας, ποίησης, αλλά και με μελέτες, σε ρωσική και ελληνική γλώσσα, για τους Έλληνες της Ρωσίας, τις ελληνο-ρωσικές σχέσεις:

 http://www.hecucenter.ru/ru/library/

http://www.hecucenter.ru/gr/library/

Παράλληλα, σε εβδομαδιαία βάση λειτουργούν μαθήματα ελληνικού παραδοσιακού χορού, χορωδίας, θεατρικά εργαστήρια, κύκλοι διαλέξεων, καθώς και σε τακτική βάση πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις.

Ελπίζουμε στη σύμπραξη και συμμετοχή σας !!!

Ειλικρινώς υμετέρα,

Δώρα Γιαννίτση,  δ/νρια Κ.Ε.Π. και όλη η συσπειρωμένη ομάδα-οικογένεια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το α΄ εξάμηνο του  2024 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-α_εξάμηνο_2024.pdf

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) για το α΄ εξάμηνο του 2024 δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismosdrasiskep_a_eksamino_2024.html

Σύντομο απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2023 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/up/Last_Απολογισμός-δράσεων-Κ.Ε.Π.-έτους-2023_16.01.pdf

Αναλυτικό απολογισμό δράσεων του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) έτους 2023 (περίοδος 12μήνου) δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο στο Διαδίκτυο:

http://www.hecucenter.ru/gr/reports/apologismos_drasis_kep_2023.html

                                

Some Image
Some Image
Some Image

ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР                     ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Москва, Алтуфьевское шоссе,  44                     Altufyevskoe shosse, 44, office No 9, 2nd floor

офис № 9, 2 этаж                                                           127566 Moscow, Russia

Тел.: 7084809 – Тел./Факс: 7084810                      Tel.: +7 495 7084809; Tel./Fax:  +7 495 7084810

e-mail: hcc@mail.ru   info@hecucenter.ru

www.hecucenter.ru

skype: hellenic.cultural.center

facebook: https://www.facebook.com/Hecucenter/

vkontakte: http://vk.com/hecucenter

Instagram: @hecucenter

Чтобы отписаться от этой рассылки, перейдите по ссылке

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: