1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KFW ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ"ΓΕΡΜΑΝΙΑ") ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!!!

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΟΛΑ ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!




Του Ιωάν. Κουντούρη 

ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ….ΟΦΣΟΡ! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ   Η Eurobank   (πατήστε εδω). ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚEΫΜΑΝ ΕΧΟΥΝ 89 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (πατήστε εδώ)! 

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΕΔΩ στις ΗΠΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ». 

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΑΛΛΗ " ΣΥΝΤΑΓΗ"

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑΜΜΕΝΗ



Γράφει ο Alvaro Garcia Linera

Η άρνηση της Μεγάλης Βρετανίας να παραμείνει στην Ε.Ε. και η εκλογική νίκη του Τραμπ δείχνουν έναν κόσμο που αναποδογύρισε, καθώς φαίνεται να εξάντλησε τις ψευδαισθήσεις που τον έτρεφαν για έναν αιώνα Είναι μια εποχή απόλυτης αβεβαιότητας και ακριβώς γι αυτό δυνητικά και πολύ γόνιμη.

ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....

Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ  ΤΗΣ





-ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ-

Γράφει ο Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Παρακολουθούμε καθημερινώς τα τεκταινόμενα αλλά και το αδιέξοδο εις το οποίο έχει περιέλθει ο Λαός μας. Οι καθημερινές και έντονες συγκρούσεις εντός της Βουλής, αυτό το θέατρο του παραλόγου για να εξασφαλίσουμε την εξευτελιστική και τόσο ταπεινωτική για εμάς ως Έθνος χορήγηση της «δόσης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: