29 Οκτωβρίου 2017

Σχέδιο δολοφονίας κατά του Ν.Τραμπ, όπως του Κέννεντυ...;;; (Βίντεο)

Γιατί θέλει να ξεμπροστιάσει τη CIA; Η μετωπική και οι φόβοι για την ζωή του...!!!
Απίστευτα και άκρως επικίνδυνα πράγματα λαμβάνουν χώρα στην Αμερική σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας  του  προέδρου Κένεντι  που ταλανίζει την χώρα εν έτει 2017 , σχετικά με άκρως απόρρητα έγγραφα, τα οποία «κάποιοι» δεν επιθυμούν να βγουν στην δημοσιότητα σε καμία περίπτωση.
Ο Πρόεδρος Τραμπ φέρεται σύμφωνα με τον  αμερικανικό τύπο να «καλείται» από «κυβερνητικές υπηρεσίες»,   να «αποσιωπήσει» ή  καλύτερα να «θάψει» μια σειρά  άκρως απόρρητων κυβερνητικών εγγράφων , τα οποία  θα...
έριχναν φως στην άνανδρη  δολοφονία του πιο δημοφιλούς προέδρου  στην ιστορία των ΗΠΑ,  του John F. Kennedy το 1963.
Ένας αξιωματούχος του πανίσχυρου αμερικανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι  ομοσπονδιακές υπηρεσίες «ζητούν» ( επίμονα κατά τον τύπο)  από τον Πρόεδρο να μην δώσει στην δημοσιότητα  έναν άγνωστο αριθμό φακέλων που κατέχει η Εθνική Αρχή  Αρχείων για τη δολοφονία του Κένεντι. 

Ο νόμος περί συλλογής αρχείων της υποθέσεως της δολοφονίας του Kennedy, που ψηφίστηκε το 1992, είχε σαν αφορμή εν μέρει την ταινία του Oliver Stone «JFK» ,αποτρέποντας  την δημοσιοποίηση εκατομμυρίων σελίδων που σχετίζονται με την εν ψυχρώ εκτέλεση του Αμερικανού προέδρου Kennedy από τον  Lee Harvey Oswald για 25 χρόνια.

Το τελικό σύνολο εγγράφων έπρεπε να αποκαλυφθεί στους Αμερικανούς πολίτες  μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, και μόνο ο Πρόεδρος Τραμπ έχει την εξουσία να «επεκτείνει»  την προθεσμία αυτή.

«Θα υπάρξει αίτημα προς τον Πρόεδρο για να παρακρατηθούν  έγγραφα, δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία γι ‘αυτό», δήλωσε ο αξιωματούχος του εθνικού συμβουλίου (NSC), ο οποίος συμφώνησε να κάνει δηλώσεις μόνο υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας.

«Υπάρχουν σίγουρα αρχεία που σχετίζονται με πηγές και μεθόδους που οι υπηρεσίες και οργανισμοί ζητούν να παρακρατηθούν», δήλωσε ο ίδιος  .

Ο αξιωματούχος  αρνήθηκε να προσδιορίσει ποιες υπηρεσίες ζητούν από τον Τραμπ να παρακρατήσει μυστικά κάποια από τα αρχεία της υπόθεσης της δολοφονίας του  Kennedy, λέγοντας μόνο ότι το συμβούλιο ασφαλείας συντονίζει όλες τις αιτήσεις.

Μπορούμε να σκεφτούμε όμως ,  τι ακριβώς γίνεται στον Λευκό Οίκο με την υπόθεση αυτή η οποία έχει μείνει αναπάντητη από το μακρινό πλέον 1963,  με την δολοφονία ενός προέδρου , ο οποίος είχε καταγγείλει την νέα τάξη πραγμάτων , και τους τύπους με τα «μαύρα κουστούμια» που λέει και  ο Β. Πούτιν.

ΒΊΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: