8 Φεβρουαρίου 2018

Οι Τούρκοι ύψωσαν την ημισέληνο στον Αστέρα Βουλιαγμένης! Η εθνική προδοσία αποκτά πλέον και κατοχική διάσταση!!!

Από τον Βασίλη Μπόνιο
ΣΟΚ από την Απόβαση των Τούρκων στην καρδιά της Βουλιαγμένης. 
Από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 κυματίζει εδώ η ημισέληνος! To αραβο-τουρκικό fund Jermyn Street Real Estate που είναι ο νέος ιδιοκτήτης του θρυλικού Αστέρα Βουλιαγμένης (που κάποιοι ξεπούλησαν για 400 εκατ. ευρώ) πριν καλά καλά ολοκληρώσει την ανακαίνιση (που την ανέλαβε ο ΑΚΤΩΡΑΣ του Μπόμπολα) ύψωσε την τουρκική σημαία στην καρδιά του μοναδικού city resort της Ευρώπης, στην καρδιά της Βουλιαγμένης.


Η εθνική προδοσία αποκτά πλέον και κατοχική διάσταση και ακόμη κι αν η Ελλάδα διαμελισθεί κάποιοι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. Οι δε σημερινοί κυβερνώντες άφησαν ανεξέλεγκτη την νέα ιδιοκτησία να αποψιλώσει το προσωπικό του ξενοδοχείου ενώ ο ανεκδιήγητος δήμαρχος Κωνσταντέλος αντί να ελέγχει τα έργα της ανακαίνισης, με την Πολεοδομία, έσπευσε να υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας και κατανόησης με εκείνους που ύψωσαν εκ νέου τη τουρκική σημαία 197 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821. Θυμίζουμε ότι η Εκκλησία ήταν από τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε-έγραφε σε παλαιότερο άρθρο του ο Αλέξιος Κοιμήσης– όταν το περασμένο Νοέμβριο είμαστε οι μόνοι που γράφαμε ότι οι Αραβο-Τουρκικών-Μουσουλμανικών συμφερόντων νέοι ιδιοκτήτες του Αστέρα Βουλιαγμένης θα τον «κάνουν μπακαλοταβέρνα». Δυστυχώς δικαιωθήκαμε όταν φωνάζαμε ότι δεν θα σκότωναν μόνο τους 800 εργαζόμενους που πέταξαν στον δρόμο, αλλά θα σκότωναν και την αίγλη του Αστέρα και κατά προέκταση τον Ελληνικό προορισμό. Σε άρθρο που δημοσιεύει το site kourdistoportocali.com του έγκριτου δημοσιογράφου Βασίλη Μπόνιου με τίτλο «ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ Λούτσας ο κάποτε κοσμοπολίτικος Αστέρας Βουλιαγμένης. Στερούνται βασικούς κανόνες αισθητικής, υγιεινής, παιδείας, ευγένειας, πολιτισμού», σκιαγραφείται μελανά το αβέβαιο μέλλον του μοναδικού city resort σε όλη την Ευρώπη, που κάποιοι πούλησαν «κοψοχρονιάς».
«Η παρακμή είναι πλέον διάχυτη και πηγαίνει πακέτο με την παρακμή ενός ολόκληρου λαού και των κυβερνώντων του οι οποίοι είναι ο καθρέφτης του.


Το συγκρότημα του Αστέρα λοιπόν δεν λειτουργεί πλέον στερώντας από την Βουλιαγμένη το πράγματι καλό κόσμο που έφτανε ως εδώ μόνο για το ξενοδοχείο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.
Δηλαδή «βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας», όταν υποβιβάζεται και απαξιώνεται μ’ αυτό τον τρόπο το ξενοδοχείο «διαμάντι-ναυαρχίδα του Ελληνικού Τουρισμού», μόλις 20 χλμ από το κέντρο της πόλης.
Το ξενοδοχείο που φιλοξένησε στην Ελλάδα κροίσους, αυτοκράτορες, πολιτικούς ηγέτες, αστέρες του Χόλιγουντ. Το ξενοδοχείο που πάρθηκαν σημαντικές διεθνείς αποφάσεις. Το ξενοδοχείο που φιλοξένησε διεθνή συνέδρια -με παγκόσμια απήχηση. Το ξενοδοχείο που έγινε σημείο αναφοράς για τον Ελληνικό Τουρισμό και ήταν από μόνο του προορισμός για το διεθνές jet set.
Δεν πάμε Αθήνα, «πάμε Αστέρα Βουλιαγμένης», έλεγαν οι κροίσοι πελάτες του.
Τυχαία η απαξίωση; Δεν νομίζω. Δεν είναι δυνατόν να ασχολείσαι με τον Τουρισμό και να μην γνωρίζεις ότι έχεις «κάψει» την πελατεία σου με το να κλείσεις την μονάδα για τόσο χρονικό διάστημα. Είναι γνωστό -σύμφωνα με τους ειδικούς- ότι χρειάζονται τουλάχιστον πέντε χρόνια για να ξανακερδίσεις την φήμη και την πελατεία σου. Δεν βάζεις λουκέτο λοιπόν και οι Αραβο-Τούρκο-Μουσουλμάνοι δεν είναι τυχαίοι επιχειρηματίες για να κάνουν ένα τόσο «παιδικό» λάθος. Απλά κάνεις σταδιακά την ανακαίνιση, κρατώντας μέρος της πελατείας σου. Εκτός κι αν υπάρχει σχέδιο απαξίωσης.
Γιατί αυτοί που πούλησαν στους Αραβο-Τουρκικών-Μουσουλμανικών συμφερόντων ξένους ιδιοκτήτες δεν φρόντισαν να διασφαλίσουν και το τρόπο λειτουργίας του Αστέρα;

Φαίνεται δε να πούλησαν αδιαφορώντας εγκληματικά για το αν οι νέοι ιδιοκτήτες θα το λειτουργούσαν ως «μπακαλοταβέρνα» , ως «παιδότοπο» ή ως μαγαζί τους που το ανοίγουν και το κλείνουν όποτε τους κάνει κέφι.
Και το «εγκληματικά» αφορά όλο το κομμάτι που έχει να κάνει με την τουριστική κίνηση στην Αττική. Απαξιώνοντας τον Αστέρα και διώχνοντας τους vips πελάτες του απαξιώνεις και όλη την Αττική και κατά προέκταση την χώρα. Σκοτώνεις τον Ελληνικό Τουρισμό και τον καταδικάζεις σε προορισμό για «φτωχοτουρίστες» που μοιράζονται μία σαλάτα στα πέντε.
Γιατί είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα, από το να περνάει τις διακοπές του στον Αστέρα της Βουλιαγμένης ένας κροίσος, ένας σταρ, ένας ηγέτες και να γίνεται θέμα σε όλα τα κανάλια και περιοδικά του εξωτερικού. Να γίνεται -πολλές φορές- πρώτη είδηση στον κόσμο.
Αλλά αυτά αφορούν τους Έλληνες και τα Ελληνικά συμφέροντα όχι τους Αραβο-Τούρκους-Μουσουλμάνους που δεκάρα δεν δίνουν για την ανάπτυξη της χώρας και για την προβολή της χώρας.
Ποια ανάπτυξη και ποιο δούλεμα; Λένε οι Αραβο-Τούρκο-Μουσουλμάνοι ότι μέχρι το 2018 που θα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί τα Ποσειδώνια θα έχουν επενδύσει το…εξευτελιστικό ποσό των 64 εκατομμυρίων ευρώ! Μα τόσο κοστίζει μόνο η αλλαγή σε πορτο-παράθυρα στον Αστέρα και όχι η πλήρης ανακαίνιση του…Πού νομίζετε ότι απευθύνεστε και μας δουλεύετε;
Είπαμε να πουλήσουμε, να ιδιωτικοποιήσουμε, να δώσουμε τα φιλέτα μας, τα ασημικά μας αλλά «πωλείται όπως είναι επιπλωμένο» και χωρίς προφυλακτικό, ε πάει πολύ!

ΥΓ: Αλήθεια.. Έβαλε κάποιος ειδήμων κάτω μολύβι και χαρτί να υπολογίσει πόσα χάνει το Κράτος αυτά τα δύο χρόνια που θα είναι κλειστός ο Αστέρας σε Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών, ΦΠΑ, εισφορές σε ασφαλιστικά Ταμεία, κ.ά.; Μήπως τελικά αυτά τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που μπήκαν στα Κρατικά Ταμεία από την συμφωνία με τους Αραβο-Τουρκο- Μουσουλμάνους;

ΥΓ.2> Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είχε ανακαινισθεί με κόστος 100 εκατ. ευρώ το 2004 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Χαρακτηριστική της συμπεριφοράς των νέων Αραβοτούρκων ιδιοκτητών του Αστέρα είναι η επιστολή του πρώην Προέδρου των Εργαζομένων Παναγιώτη Κούκου ο οποίος είναι ανάμεσα στους πολλούς που αφήνουν πίσω τους, στα χέρια των κατακτητών, το μοναδικό αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το κόσμημα της Αττικής γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: