27 Απριλίου 2023

Η μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, η γιορτή του σπόρου, της φύσης και της γης ετοιμάζεται για να στηθεί ξανά!

 

Το Re:Think GAIA Festival επιστρέφει!!!

 

Στις 24 και 25 Ιουνίου το Re:Think GAIA Festival θα πραγματοποιηθεί ξανά, στο Αγρόκτημα Φοίφα, σε μια γιορτή που ενώνει σπόρους και ανθρώπους!!!

Ένα συνεργατικό φεστιβάλ με εργαστήρια, διαλέξεις, παρουσιάσεις, performances, τέχνη στη φύση, μουσική και πολλά, πολλά άλλα,
 που μας χωρά όλες και όλους, μικρούς, μεγάλους, πολύχρωμους ανθρώπους!

 


 


 

Ένας νέος Πολιτισμός της Καλλιέργειας αποτελεί ζητούμενο της εποχής μας, καθώς και η προσέγγιση που υιοθετούμε για τη βιώσιμη διαχείριση της γης, την προστασία του περιβάλλοντος και την ολιστική ανάπτυξη της κοινότητας.

 


 


 

Το RETHINK #ΓΑΙΑ Festival 2021 φιλοξένησε συνολικά 29 δρώμενα με 30 εισηγητές, καθώς και 19 φορείς και οργανισμούς, με αποκορύφωμα την καθιερωμένη Γιορτή Ανταλλαγής Σπόρων που έχει γίνει θεσμός στην περιοχή μας τα τελευταία 8 χρόνια!

 


 

Φυσικά, η πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και των εθελοντριών μας και η αμέριστη υποστήριξη του πλήθους των χορηγών μας συνέβαλαν σημαντικά στην πραγμάτωση του πρώτου Re:Think GAIA Festival και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό!!!

 

Μια μικρή ιδέα από τα πολλά που συνέβησαν στο προηγούμενο Re:Think GAIA Festival μπορείτε να πάρετε

 

 

Προσκαλούμε, λοιπόν, όποιον και όποια εμπνέεται από τη λέξη σπόρος να ρίξει τον σπόρο του/της μαζί μας και να ενωθεί σε αυτόν τον κύκλο ανταλλαγής γνώσεων, γεύσεων, εμπειριών, συναισθημάτων!

Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε στα  
σχολεία  της πόλης μας, τα οποία είτε έχουν δημιουργήσει τον δικό τους σχολικό κήπο είτε απλώς εμπνέονται από τον σπόρο, να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή παρουσιάζοντας το δικό τους, εμπνευσμένο δρώμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: