7 Δεκεμβρίου 2023

Μήνυμα χαράς-μήνυμα αγάπης. Παρουσίαση αποκλειστικά καινούριου προγράμματος – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΕΧΝΟ !!! ΚΕΠ ΜΟΣΧΑ, ΔΩΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ

 

Μόσχα, 6 Δεκεμβρίου 2023

Αγαπητοί φίλοι!

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού-Κ.Ε.Π. είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στην εορταστική συναυλία  «Η μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με θησαυρούς του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού. Μήνυμα χαράς-μήνυμα αγάπης. Παρουσίαση αποκλειστικά καινούριου προγράμματος – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΕΧΝΟ», που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 18:30,  στον Οίκο Εθνοτήτων της Μόσχας, αίθουσα № 2, επί της οδού: 4, Novaya Basmannaya str., (metro stationKrasnie Vorota”), Moscow.

Some Image
 

Eιδικά για την Εορταστική αυτή Ημέρα των Χριστουγέννων, η Χορωδία του Κ.Ε.Π. «Aστέρια» ετοίμασε και θα παρουσιάσει αποκλειστικά καινούριο πρόγραμμα με επιλεγμένα τραγούδια-αριστουργήματα του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού. Μήνυμα χαράς-μήνυμα αγάπης. Παρουσίαση αποκλειστικά καινούριου προγράμματος – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΕΧΝΟ !!!

Το πρόγραμμα της εορταστικής βραδυάς περιλαμβάνει:

  • «Περιήγηση στις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες παραδόσεις της Ελλάδας. Ήθη και έθιμα από διάφορες περιοχές του Ελληνικού Κόσμου-Μήνυμα Χαράς, Μήνυμα Αγάπης» - παρουσίαση, που συνοδεύεται από οπτικό υλικό.
  • Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα από τη Χορωδία του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού «ΑΣΤΕΡΙΑ» και το Χορευτικό Συγκρότημα του Κ.Ε.Π. [καλλιτεχνικές δ/ντριες οι Ινέσσα Εφραιμίδου, Οξάνα Ρακτσέγιεβα].
  • Master-class ελληνικών παραδοσιακών χορών.
  • Γευσιγνωσία ελληνικών γλυκών και παραδοσιακών μελομακάρονων.

   Some Image

Σας περιμένουμε: Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 18:30,  Οίκος Εθνοτήτων της Μόσχας, αίθουσα № 2, επί της οδού: 4, Novaya Basmannaya str., (metro stationKrasnie Vorota”), Moscow.

Some ImageΗ είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Θερμή παράκληση, όσοι επιθυμείτε να μάς επισκεφθείτε, να καταχωρηθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Κ.Ε.Π. info@hecucenter.ru  και hcc@mail.ru , καθώς και ενημερώνοντας  στα τηλέφωνα +7 495 7084809, +7 495 7084810, τη γραμματεία του Κ.Ε.Π.

Για περισσότερες πληροφορίες δύνασθε να απευθύνεσθε στη γραμματεία του Κ.Ε.Π. στα τηλέφωνα (495) 7084809/10, καθώς και στο Δικτυακό μας Τόπο www.hecucenter.ru



Υλικό για τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες παραδόσεις του Ελληνικού Κόσμου δύνασθε να αντλήσετε στον εξής σύνδεσμο

http://www.hecucenter.ru/up/ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ__ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ του Ελληνικού Κόσμου.pdf

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, αγαπητοί φίλοι !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Some Image
Some Image
ГРЕЧЕСКИЙ КУЛЬТУРНЫЙ ЦЕНТР                                       ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Москва, Алтуфьевское шоссе, 44                                      Altufyevskoe shosse, 44, office No 9, 2nd floor
офис № 9, 2 этаж                                                                           127566 Moscow, Russia
Тел.: 7084809 – Тел./Факс: 7084810                                    Tel.: +7 495 7084809; Tel./Fax: +7 495 7084810

e-mail: hcc@mail.ru info@hecucenter.ru
www.hecucenter.ru
vkontakte: http://vk.com/hecucenter 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCViNQH3EVWwAU6STJiFi8tQ
Instagram: @hecucenter
Яндекс.Дзен: https://zen.yandex.ru/id/6220a58d1dbee16e19cfb637
Телеграм-канал ГКЦ: https://t.me/GreekCulturalCenter

Чтобы отписаться от этой рассылки, перейдите по ссылке

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: