25 Οκτωβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΕΡΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΔΩΡΑ; Τα σενάρια των αρχών για το φριχτό έγκλημα!!!

Ως έγκλημα πάθους χαρακτηρίζεται μέχρι ώρα τη φριχτή δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της Τετάρτης.
Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το χέρι που χτύπησε με τόση μανία την 32χρονη Δώρα να είναι γυναικείο! 
Ήδη οι αστυνομικοί έχουν ανακρίνει και έχουν αποκλείσει πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της ή άτομα με τα οποία σχετιζόταν.
Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο της άγριας δολοφονίας δεν εντοπίστηκε κανένα από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης εφοριακού, ούτε το κινητό, ούτε και το πορτοφόλι της. Στοιχείο που οδηγεί τις αρχές και στην πιθανότητα της ληστείας.
Ωστόσο τα ευρήματα του ιατροδικαστή ανοίγουν και άλλο πεδίο έρευνας. Τα πολλαπλά χτυπήματα δείχνουν μια δολοφονική μανία που συνήθως δείχνει προσωπική διαφορά, ίσως και άνθρωπο γνώριμο στην άτυχη 32χρονη.
Αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική της ιδιότητα και στις υποθέσεις που χειριζόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: